lørdag den 12. juni 2010

Bylden i røven (Del 2 i føljetonen om Henrik von Bülow)


Henrik har nu tjekket mig ud på MySpace, hvor han også har en profil. På den er han kun 37 år gammel, hvilket nok viser hans ønske om at lokke unge kvinder ind i løvens hule. Der er andre fotos af ham på denne blog...
Kvinderne på hans MySpace-venneliste er kun latinske eller afrikanske, og det virker som det er hans målgruppe for den glubske sextrang som han ejer. Han er sexfascineret af dem alle, og har et eller andet afsavn angående kvinder. Var hans mor måske for dominant, eller var hans far lige så magtsyg? Eller var det bare hans "au-pair/stuepige", der for ofte irettesatte en forkælet sengevæder uden realitessans? Det ku' forklare en del. Jeg selv kan da godt kigge sjofelt på afrikanske forpartier, spanske numser og rødhårede skotske kvinders skæve smil, men det er genetisk, da jeg mener, at danskere bør avle bastarder (grovt sagt), og ikke renracet blive uddøende som DF'ere i kolonihavehuse. Henrik er endvidere selvforelsket på sine fotos, og har nok aldrig lært at respektere eller tage vare på et andet menneske, der er i nød. Han elsker magten, men bryder sammen som et forkælet barn, når han møder modstand. Hans kulturforstand er lige til at lukke op, og sk... i. Flere forskellige har fortalt historier om ham, som jeg nu gengiver her (Og ja, Henrik, jeg er injurierende, men sæt mig foran en dommer, og oplev min ytringsfrihed på slap line, hvis du vil):

"Henrik har selv skrevet, at han skulle deltage i et radioprogram omkring udenlandske kvinder og deres rettigheder, og han også skulle publiceres i Amnesty-avisen desangående. Hvornår vides ikke. Om det er lykkedes os (En gruppe på Facebook, som har advaret mod ham) at forpurre dette, kan vi ikke få informationer om, men der er nogle, der har forsøgt at rette henvendelse til disse medier. Der har fra starten været en berøringsangst fra myndigheder og presse angående Henrik, og især, når det drejer sig om negativ omtale."

Henrik flygtede fra landet i starten af 80´erne med sin dengang 2-årige datter, og fik efter ca. 15 år frit lejde til at komme hjem, og der skulle angiveligt have været et TV-program om, hvorfor han ikke skulle straffes. Med sig havde han sin mexicanske kæreste "B", der i mange år havde fungeret som mor for datteren. En kilde fortæller mig, at efter et par år i Danmark, også med psykisk vold af Henrik mod kvinderne, får "B" besked på at forlade lejligheden, da Henrik vil til Portugal og studere videre, og datteren Catharina/Cath skal overtage lejligheden. Henrik og Cath's forhold er meget besynderligt, da han er lige så dominerende overfor hende, og hun har fået sine lag tæsk. Hun er nu gravid, og "B" fortæller, at Cath's kæreste er en god fyr. Min kilde om von Bülow er dog bekymret for, hvad der sker når barnet fødes.
"B" bor så delvist hos en veninde af min kilde, og Henrik meddeler så "B", at han har fundet en ny kvinde ved navn Fina. "B" meddeler chokeret min kilde, at hun har modtaget nogle pornografiske fotos af Fina, der skulle indikere, at Fina var prostitueret.
Henrik von Bülow og Fina kommer til DK i 2006, og Fina er blevet lovet, at hun kan studere videre i Danmark, men Henrik von Bülow har ikke engang pengene til bankgarantien... Det burde han jo vide som studerende jurist. Min kildes veninde ønskede ikke kontakt med Henrik von Bülow, selvom de kender sig fra barndommen, men han ringer pludseligt og beder hende om at tage sig af den gravide "F", fordi han er bange for, at hans datter Cath vil tæve hende, mens han er på rejse. Og så kan min kildes veninde jo ikke sige nej. Henrik rejste til Strasbourg angående en sag sagen om Roma-klasserne...

Henrik von Bülow og Fina bliver gift i juni 2006, og sønnen Frantz fødes i juli på Rigshospitalet, hvor Henrik straks kommer på kollisionskurs med sygeplejerskerne, da han mener, at barnet kun er hans. Sygeplejerskerne indberetter dette til Furesø Kommune, hvorefter Henrik von Bülow igen beder kildens veninde om at huse Fina, og nu barnet. Henrik får sig igen snoet udenom, men en nat ringer Fina grædende til kildens veninde, fordi Henrik har låst sig ude på badeværelset med barnet og mælkeerstatning i hans egen lille barnagtige magtdemonstration, fordi Fina endnu ikke orkede at have sex med ham.
I foråret 2007 henvender Henrik sig flere gange til kildens veninde, da han ønsker hjælp til at finde en psykiater til Fina. Han hævder, at hun er voldelig og psykotisk, og han har da gange mange meldt hende til politiet uden hendes vidende, samt opsøgt skadestuer og praktiserende læge, med "skader", der angiveligt skulle være opstået som følge af Fina´s "vold" mod ham. Min kilde's veninde anbefaler Henrik en kvindelig psykiater, som hun mente istand til at gennemskue, hvad veninden frygtede. Men Henrik von Bülow vælger selvfølgelig en anden... I juli 2007 henvender Fina sig til veninden. Henrik von Bülow har været forsvundet med barnet i ca. 3 uger, og hun har henvendt sig til myndigheder og så videre, men har jo ikke lovligt ophold, og bliver derfor ikke hørt. Da veninden henter hende, så tager de efterfølgende sammen til lejligheden i Furesø, hvor hun har opholdt sig, men Henrik har da udskiftet låsen netop den dag. Så veninden til min kilde må tage hende med hjem i det, som Fina står og går i.
Efter ca. 3 ugers tovtrækkeri, får kvinderne myndighederne til at tvangsfjerne Frantz, og Fina får midlertidig forældremyndighed. I den forbindelse truer Henrik von Bülow kvinderne foran politiet, og han ringer hjem til venindens 11-årige søn, og fortæller, at moderen altid har løjet om den 11-åriges far.

Er det sund opførsel af en voksen mand at gå efter at få børn gjort kede af det???

Så fulgte 10 måneders helvede for min kildes veninde... Fordi da forældreansvarsloven jo bliver igangsat i oktober 2007, så får Henrik von Bülow, på trods af sygeplejerskernes indberetning og Furesø kommunes, samkvem med Frantz hveranden uge, så Frantz ser hver forælder en uge ad gangen. Henrik laver dog utallige numre, hvor Fina alligevel ikke får udleveret hendes søn. Og når drengen er hos moderen, så chikanerer Henrik på det groveste med natlige opringninger og så møder han uanmeldt op hos veninden.

Den børnesagkyndige psykolog har alligevel udtalt, at Henrik von Bülow skulle være egnet som forælder......?

På et tidspunkt vælger Fina så, at hun ikke vil udlevere barnet, da lejligheden i Furesø efter julen 2007 er udbrændt pga juletræ med levende lys. Henrik von Bülow bor derfor på hotel Eremitage i Lyngby.
Dette ender så i retten, hvor der bliver dømt, at Henrik von Bülow skal hente Frantz på venindens adresse. Dette på trods af, at de ikke har kunnet tilmelde Fina sådan, at min kildes veninde forsørger hende og barnet. Veninden opponerer kraftigt, men får bare besked på at det er hende, der skal holde sig væk(i mit eget hjem), da hun optrapper konflikten...?



En lykkelig familie?


Min kilde's veninde og Frantz


Summa sumarum:

Henrik er ikke istand til sympati eller omsorg, da hans egoisme tydeligvis aldrig har lært modgang. Henrik vil herske kønsmæssigt, og ve den kvinde, som trodser hans orale impotens.... Datteren er nok blevet korrumperet af samlivet med en sådan far, men udvikler sig forhåbentlig i en positiv retning. Min kilder og veninden er ikke just bedste venner af mig, fortælleren/skribenten, da jeg har udleveret en af dem som værende en problemmager på internettet (Facebook). Dog har jeg fra flere kanter, udover mine kilder, på Facebook hørt meget foruroligende om Henrik von Bülow. Så jeg har observeret og tjekket grundigt, og finder ikke på ting, Henrik....

Ingen kommentarer: