søndag den 20. juni 2010

Forglemt israelsk og dansk opførsel




















"Siden hvornår er det blevet iorden, at bombe Røde Kors' felthospitaler...?" Det spørgsmål stillede jeg mig selv for 1 1/2 år siden, og det er relevant igen, siden drabet af 9 fredsaktivister fra Tyrkiet. Israelerne vil helst have, at verdenen glemmer overgrebet i Gaza, og endda at Israel har pamperisk beslaglagt nødhjælpen i en sådan grad, at den slet når frem til Gaza.
Jeg har jødiske venner, som ikke glemmer, at Israel chikanerede alle palæstinenserne under våbenhvilen, hvilket kujonerne fra Hamas udnytter til stadighed.
Sammenligning :
Hvis en person forsvarer et voldsoffer, og dernæst pacificerer angriberen, så er det lovligt selvforsvar. Men hvis man derefter sparker og hopper på voldsforbryderens hoved, og smadrer dennes børn, så er det ikke længere selvforsvar!
Det er hvad Israel har gang i. Jeg er anti-zionist nu, da det ikke hører nogen steder hjemme, at israelerne kan tillade sig alt, blot de henviser til jødeforfølgelserne under 2. Verdenskrig. Da Myanmar (Burma) stoppede for nødhjælp og terroriserede sin egen befolkning, da kritiseres Kina for sin accept. Men USA gør det samme ved at holde hånden over Israel angående Gaza. Palæstina og Gaza er andet end Hamas, deriblandt PLO, Fatah og PFLP, som ikke har grebet til våben. De bombes også...!
Jeg og Morten Bro skrev i midten af august 2009 det her om rydningen af Brorsons Kirke, hvilket også er relevant igen:
Politiet begyndte i nattens mulm og mørke hemmeligt at rydde Brorsons Kirke. Dette medførte naturligvis højlydte reaktioner fra irakerne, som blev revet ud af deres fristed og søvn med hård hånd. Derudover har mange fordømt denne handling, og protesteret fredeligt mod det på blandt andet Facebook og foran Brorsons Kirke. Politiet har haft muligheden for i dagslys at afhente tvangsudviste folk, som Irak sjovt nok ikke vil modtage mere, men Flemming Steen Munch & co valgte igen det respektløse, og har derved igen givet de autonome en simpel grund til at hærge København...!
Københavns Politi ryddede nemlig yderst talstærkt og velvilligt Brorsons Kirke, og hev kvinder og børn ud på gaden, som var de farlige kriminelle. Danmark kan nu se frem til at miste endnu mere anerkendelse globalt set, da humanister og turister på verdensplan ikke ser danskerne som et venligt folkefærd mere...
Det er meget "smart", at politiet brutalt ryddede en kirke for KRISTNE irakiske flygtninge (ikke "muhamedanere", som indavlede DF'ere påstår)netop på dagen, hvor Ritzau kunne oplyse, at Iraks regeringschef bestemt afviser, at Irak har lavet en hjemsendelsesaftale! At alt er "trygt" og "rart" i Irak har de seneste ugers masseterror i Bagdad vist! Jeg er vokset op med at være stolt af at være dansker. Politiets syge opførsel, bestilt af en skamplet af en VKO-regering, gør at jeg for altid vil skamme mig over at være født i dette åndsforsnævrede land! Man har bl.a. hjemsendt en psykisk syg kvinde, som INGEN har til at hjælpe hende. Fy for satan...! Endvidere kaldes man nu naiv af borgerlige...
Er vi er naive pga enighed med FN og mange nødhjælpsorganisationer, som er i Irak, hvor bomber sprænges hver dag? Udlændingeservice er uden nosser og turde ikke tage til Irak. At bruge argumentet "Du skal bevise, at du er mere i risiko end andre flygtninge" svarer til, at man i 1939 havde sagt til en jøde "Kan Du bevise, at du er mere i fare end andre jøder?"...

Ingen kommentarer: