tirsdag den 4. maj 2010

Vejviser til kampen mod højrefløjen på TV2 Debat (En lille rød anekdote)















Hvis du som en person, der har en human og multikulturel holdning måske får lyst til at skrive et læserbrev inde på TV2 Debat engang, så læs først det her...
Redaktøren derinde, Anni Gertz, har tit tilladt mange yderligtgående højreradikale, at de frit kan udbasunere deres fremmedhad på TV2 Debat uden konsekvenser de sidste 3 år, mens venstreorienterede ofte er underlagt censur. Her er nogle af mine og Morten Bro's indlæg og klager over dem, som ikke blev tilladt eller taget alvorligt af Anni Gertz eller Lars Bennike.

seerbreve@tv2.dk TV2 Debat

ange@tv.dk Anni Gertz

sr@tv2.dk Lars Bennike (labe@tv2.dk)


Et ikke-bragt læserbrev sendt af mig for mere end 1 1/2 år siden til TV2 Debat:
En ting er at høre navlebeskuende skurvognsbeboere sige "dem mod os" igen og igen... Hvis man heller ikke kan rumme multikulturismen indenfor rigets grænser, og har tænkt sig at tordne mod vindmøller, mens man går med skyklapper, så er man ikke andet end en magteløst skelende på et dødt æsel. Denne kedsomhedens rundkreds udgøres primært af fremmedhadske individer, der spreder had som politisk virkemiddel, og som gentagne gange på TV2's TTV-side 450 missionerer deres indre foragt og nationalistiske ignorance overfor alt nyt eller venstreorienteret. Disse få ensomme lever stadig kun i deres forfaldende koloni af ensomhed, hvor de sygner hen i isolering uden ære...



Tag f.eks. det her midten af februar 2009:

TV2 Debat havde Jørn Nielsen og Kamma Ankjærø med gentagne indlæg fra deres side vist ikke fattet Jødedommen og den danske ungdom i sig selv, men de 2 følgende punkter ville Anni Gertz ikke vise som modsvar til gentagne indlæg af de førnævnte 2.

1. Jørn Nielsen fatter ikke, at Jahve's folk lever og ånder gennem Talmud'en og Toraen, samt det Gamle Testamente, men ikke Det Nye...! De skal ikke missioneres af sekter, som opstod iblandt dem. For dem er Guds Søn er ikke født endnu, og han hedder ihvertfald ikke Rabbi Yeshu Ben Yusef, men på hebraisk Benjamin (Søn af Gud). Hvis der er nogen, som er antisemitisk, så er det da de kristne historieforvanskere! Belær Jeres egne frikirker og evangelister, før I kan lære af en anden religion...!

2. Kamma Ankjærø ville med hård hånd have genindført kristen afholdenhed, hvilket er latterlig lærdom. Derudover skal man huske, at hvert årti frembringer to grene af pubertet. Den ene er klassificeret og gennemtænkt oprør, og den anden er bare umoden seksualitet. Dette gælder begge køn! Og hvis børn ikke er en ironisk prøvelse, hvorfor får folk dem så? Måske fordi de heller ikke i deres årti var afholdende...?
TV2's seerbreveredaktør Annie Gertz tillod åbenlyst sådanne kristne tilsværtninger af andre, og derfor er hun i mine øjne uegnet til sit job...!



Senere skrev Morten Bro og jeg direkte klager til Anni Gertz:

Morten Bro skriver d. 9/7-2009 angående Ruth Bering til TV2 Debat:

Det er under lavmålet, at Ruth Bering forsøger at sværte mit navn til, når jeg kan bevise, at jeg har ret mht. mine oplysninger om DF's nye venner i Europaparlamentet! Liga Nord medlemmet, den kontroversielle Umberto Bossi udtalte ifl. avisen Arbejderen og andre medier i 2003 : 'Afrikanske bådflygtninge burde vi skyde på!'. Et andet medlem, Mario Berzegio, blev ifl. utallige kilder bl.a. Politiken d.24.6, i 2005 dømt for at have sneget sig ind på sovende indvandrere, og sat ild til dem... Desværre for galningen, så overlevede de, gudskelov. Dertil kommer, at flere af DF's legekammerater har voldsdomme for racistiske overfald. De ting vidste du vel, Ruth Bering? Så du skal ikke anklage mig for at tale usandt! Iøvrigt interessant, at DF'ere i årevis på TV2 Debat har kritiseret (med rette), at nogle islamister stener folk til døde - men godt kan hylde partiets samarbejde med folk, som synes det er skægt, at sætte ild til indvandrere!


Per Jensen om Ruth Bering den samme dag til TV2 Debat:

Ruth Bering angriber d.9/7 hr. Bro for at tale usandt på TV2 Debat om DF's partner Lega Nord. LN har medlemmer med voldsdomme, domme for racisme og sågar for at sætte ild i flygtninge. Ville du lade dine børn lege med sådanne "mennesker", Ruth Bering? Hvis ikke, hvorfor er det så ok, at DF vil danne gruppe med de stupide idioter...? Ruth Bering forsøger, at dække over egen manglende viden og DF's samarbejde med fascisterne fra Lega Nord ved at bruge løgnhalstaktikken mod Morten Bro. Bro's info gør ondt på DF'erne, men ER faktuel korrekt, hvilket enhver der har hørt om internet og Google kan få bekræftet...! At Bering ikke har gjort sit hjemmearbejde, gør ej andre til løgnhalse... DF's partner har kobling til fodboldklubben Lazio's neofascister, Mussolini's højreekstremistiske barnebarn og brandattentater. Et godt råd: "Google" Messerschmidt og DF' nye ven, Umberto Bossi. Han blev verdenskendt i 90'erne, da han kom med neonazistiske udtalelser. Blandt "guldkornene" var: Flygtninge burde skydes! Google også det afstumpede Lega Nord-medlem Mario Bergezio, som har en dom fra 2005 for at sætte ild til indvandrere, som sov udendørs... Gør dit hjemmearbejde bedre en anden gang, inden du misinformerer, Ruth Bering!


En sidenote fra undertegnede, Per Jensen, skrevet i august 2009:
De sidste par uger i juli og august 2009 var fyldt med megen afsky mod den her rådne stat kaldet Danmark pga højrefløjens politiske oprustning af deres journalistiske ordenshåndhævere i diverse medier. Derudover modtog jeg også i en rum tid modtaget latterlige trusselsbreve fra fortvivlede højreorienterede skribenter. Det er ikke noget som rører mig, men gør mig bevidst om Henning Sørensen's glødende pacifisme, Sacir Camo's dejlige mod og Morten Bro's ubrydelige vilje, da de har modtaget værre trusler, samt er de blevet udsat for injurier i forskellige aviser, og specielt på TV2 Debat. Forskellen på dem og mig er dog metoderne, som kan bruges mod tilsværtning... Derfor opfordrer jeg folk til at sende masser af socialistisk valgkampsmateriale til følgende folk, der har chikaneret venstreorienterede debattører:

Ruth Bering
Regnar Juelsvej 6
9210 Aalborg

Nils Henrik Wyke
Indertoften 58
7400 Herning

Vinni Tersløse Jensen
Rolighedsvej 19
4571 Grevinge

Flere DF-Debattører, især de førnævnte, samt Lars Aarup fra Vejle og Eva Vosegaard fra Middelfart hævder , at verden er sort angående muslimers "planer" i Danmark, og alle disse klummeskribenter holder ofte hånden over VKO, da statsfinansieret bedrag jo ikke er så vigtig for dem som klapjagten på andre racer.


Men der er også andre brodne kar, der jævnligt stikker fascist-snuden frem på TV2 Debat....

Per Jensen d. 21/1-2010 angående Gertrud Galster Johnsen, bedre kendt som Spydpigen, sendt til TV2 Debat:

Når en flok af landets mest ansete psykologer/psykiatere nøje og fagligt analyserer, for så dereter at beskrive asylansøgernes psykiske tilstand, er det så usandt...? Eller passer det bare ikke ind i Gertrud Galster's fremmedfjendske verdenssyn, da hun også er bedre kendt som den muslimhetzende Gertrud Johnsen? Hun har haft forbindelse til Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD), og har deltaget ved racistiske demonstrationer i 70'erne og 80'erne, samt har hun skrevet åbne breve til embedsmænd, hvor hun fordømmer arabere, homoseksuelle og andre, som hun hader. Måske burde hun opsøge en psykolog? Gertrud Galsters latterlige stempling af psykiatrien er åndsvag og paranoid.

Et er, at Gertrud Galster er medlem af SIAD og har deltaget ved racistiske demonstrationer, men hendes åbne breve til embedsmænd, hvor hun fordømmer arabere, homoseksuelle og andre, som hun hader, er klamme. Men Gertrud Galster skal nok ikke kritisere psykiatrien, eller andet, da man ikke har forstand på ret meget, når man selv tror på de gamle moselove, eller har været knyttet til personer fra Schutz Staffel (SS).....


Til Gertrud Galster's højreradikale slæng hører også Geoffrey Cain, der gentagne gange har deltaget i SIAD-demo'er. www.demos.dk/erik_haaest.html
Blandt Cain's væbnere findes Louis Trebbien, som ofte forsvarer ham, når Cain er i problemer på debatspalterne i dagbladene eller på TV2 Debat.


(Dette indlæg vil blive opdateret med mere om højreradiakale på TV2 Debat, samt Anni Gertz's støtte af dem...)

Ingen kommentarer: