mandag den 3. maj 2010

Ugens indlæg til medierne


"Dansk ironi"
Al skreven og tegnet satire rettet mod muslimer herhjemme og i udlandet griner danskerne af, men hvis en afghaner engang ville filme en skidefuld mandlig dansk soldat kun iført kvindeundertøj og makeup i Helmand, så er afghaneren nok terrorist, eller hvad...? Eller hvis en dansk muslim gjorde grin med, at det danske Forsvar ikke har vundet en krig i Danmark siden Treårskrigens afslutning i 1851, så er han jo landsforræder ifølge DF.... Danskeres ironi kan danskerne ikke selv klare, men at brovte op om hvor muslimer og europæiske naboer har mangler og er til grin, ja det kan danskerne! Endda med racistiske betegnelser om nordmænd (fjeldaber) i Ekstrabladet, og såmænd som upopulære turister i Spanien, hvor danskerne ikke engang kan gøre sig forståelige på folkeskole-engelsk. Istedetfor forventer de, at en spansk tjener forstår, hvad en "bajer" er...

"Danmarks manglende indsats til freden"
At uskyldige børn dør i Afghanistan rører i Folketinget kun Det Radikale Venstre og Enhedslisten til tårer, da VKO, samt S, LA og SF aldrig har villet tale om de civile lidelser i Afghanistan eller gør det mere, da der ikke er stemmer i det, selvom det er danske soldater, som har påført afghanere bombninger og manglende nødhjælp dagligt siden krigsstart. Uafhængige danske og udenlandske fotografer må ikke filme kvinder og børns lidelser i Afghanistan, og dermed er det lykkedes Forsvaret og TV2 at sprede myten om, at danske soldater og resten af NATO i Afghanistan ikke har begået nogen overtrædelser eller endda bevist dræbt civile... Pia Kjærsgaard himler op om ytringsfrihed, men den gælder ihvertfald ikke, hvis den åbenlyst kritiserer Danmarks indsats i Afghanistan....!!!!

"Forskellen på ens kaliber"
Forsvaret synes ikke, at ansatte i Forsvaret, eller andre folk, der holder et våben på deres Facebook-profilbillede, er noget, der er så slemt. Nå, men måske en BZ'er også skulle gøre det samme ved at holde en molotov-cocktail fremstrakt på sit profilfoto på internettet? Nå nej, det er kun almindelige mennesker, der ryger jo i fængslet for sådan noget, mens borgerdyr som Bendt Bendtsens chauffør må køre rundt med et gevær i bagagerummet uden at eje et jagttegn.....

"Metodiske løgne"
Politiet hævder nu i retten, at udenlandske demonstranter ville brænde København ned, og derfor valgte politiet så at gennemføre masseanholdelser af demonstranter på Amagerbrogade under klima-topmødet i december. Først giver man danskerne før klima-topmødet et falsk billede af fredelige demonstranter, som ikke holder i længden hos medierne og folket, så anholder politiet fredelige demonstranter og opfinder så et nyt motiv i retten, der skal skræmme folket til at støtte politiets metoder.... Er det ikke metoderne i en politistat?

1 kommentar:

Pia Qu sagde ...

I min optik er det hele verdens ledere og regeringer der er terroristerne, - for de angriber de våbenløse og forsvarer det ovenikøbet med usande postulater, som kun ganske få medier viser interesse for at gendrive.

F.eks. den fuldkommen ulige "kamp" der foregår lige nu både i Jerusalem og på Vestbredden hvor unge mennesker bliver skudt for at råbe protester og smide sten, når jord bliver annekteret, huse nedrevet, vandet forurenet og murene udbygges. Hvilke regeringer kræver at FNs resolutioner bliver efterlevet og lader advarslerne følge af handling?
Boykot Israel og støt Freegaza.org og shiptogaza.se
Vi tager det ansvar vore regeringer ikke vil!