torsdag den 27. maj 2010

Ugens sendte læserbreve


"Mådeholdet"
Forsvarskommissionen med blandt andre Hans Hækkerup (S), Helge Adam Møller (C), John Dyrby Paulsen (S), Ib Poulsen (DF), Holger K Nielsen (SF), Niels Helveg Petersen (R), Karsten Nonbo (V), samt et sammenrend af forsvarets topfolk og embedsmænd fra ministerierne, har i årevis misbrugt skattekroner til ekstremt dyre rejser rundt i hele verden... Tak til de politikere, der kræver nu mådehold af os andre. I har jo også været så "tilbageholdende" med jeres egen nylige lønstigning, der sælges som en "massiv" lønnedgang til os skatteydere.

"Optrapning af ufreden"
NATO's Generalsekretær Anders Fogh Rasmussen vil ikke have, at lande skærer i forsvarsbudgettet. Åbenbart skal der altid være krudt og kugler nok til at minimere antallet af kritikere af Vesten og fattige på verdensplan. Selv under en finanskrise, hvor armod hellere burde bekæmpes end at opmagasinere arsenalet.

"Indeburet løgn"
Når kvinder frygter trusler fra fremmede i posten bliver realitet, som f.eks. Anne-sagen på Facebook, eller at voldelige eksmænd hævner sig på dem, så tager politiet det ikke alvorligt og reagerer ofte ikke, før det er for sent. Men "frygten" for hvad fredelige demonstranter "kunne" gøre, resulterede i masseanholdelser under topmødet i december....? Derudover siger politiet at det var en radiofejl, men de havde sjovt nok burene klar i dagevis til de anholdte...

"Spareboblen"
Mange, selv DF'ere, kan ikke få øje på logikken i, at VKO skærer i børnepengene og samtidig er bekymret for, at der bliver færre unge til at sørge for en stigende ældre befolkningsgruppe. Men VKO forudså jo hellere ikke at man skulle investere i velfærden, så den var sikret, da Thor Pedersen "kunne købe hele verden" engang. Men så brast det boblende "VKO"-opsving ved finanskrisen, og nu skal dem, der i forvejen har lidt, give mere end bankerne, der blev hjulpet...

"En typisk fordom" (Sendt til TV2 Debat)
K. Hansen er et godt eksempel på danske fordomme imod muslimer, når Hansen fra Rødekro skriver, at Sacir Camo nok også kalder moderate muslimer for vantro. Mig bekendt har Sacir Camo på intet tidspunkt talt om vantro overhovedet....! Han virker heller ikke hadefuld eller uvidende, men da han er muslim, så skal han jo helst holde sin kæft....!

Hvad angår danskernes humor og evne til at tale om alt, så mangler vi stadig at aviser og medier generelt tør afsløre et par ting om det danske kongehus. Ting som er kendt i mange kredse, men som vi ikke skal tale om eller gøre grin med....!

"En ulv i fåreklæder"
Endelig indrømmer VKO, at de pisser på de svageste og er en ulv i fåreklæder. Dansk Folkeparti´s Kristian Thulesen Dahl skrev i januar i JP, at DF under ingen omstændigheder ville røre dagpengeperioden. Så det parti kan ingen stole på mere...!

Ingen kommentarer: