torsdag den 27. maj 2010

Aldrig taget afstand fra.....


Hyppige debatemner for Dansk Folkeparti og ligesindede i Danmark er, at tidligere kommunister skal beklage dit og dat, hvad Stalin har gjort, samt at alle muslimer stemples pga tekster i nogle sura-vers, der blev ofte skrevet i forbindelse med krig for århundreder siden.
Så skal jøder og Israel vel også beklage og tage afstand fra ækle tekster i den Talmud, som de stadig tager alvorligt? Eller er de fredet?
Et kendt eksempel er, at muslimer beskyldes for at må narre andre, fordi det står i en tekst, der igen egentligt relaterer til muslimer i krig.

Lignende jødiske vers:
Baba Kamma 113a: "Jøder må bruge løgne til at narre ikke-jøder!".
Baba Kamma 37b: "Ikke-jøder er udenfor lovens beskyttelse og deres penge udlagt til Israel".
Yabamoth 98a: "Ikke-jødiske børn er dyr!".
Abodah Zarah 36b: "Ikke-jødiske piger er urene!".
Abodah Zarah 22a-22b: "Ikke-jøder foretrækker sex med køer!".
Midrasch Talpioth: "Selvom Gud skabte ikke-jøder, er disse dyr i menneskeskikkelse!".
Sanhedrin 56b: "Det er tilladt at have sex med børn på 3 år".
Moeed Teatfan 17b: "Hvis en jøde vil begå onde gerninger, ska han begå ondskab i en anden by".

Jeg er for en tostatsløsning, men sålænge Israel udviser nazistiske herrefolksmanerer og bosætter sig på område, der ifølge vedtagne fredstraktater er palæstinensiske, så kan der ikke være fred i mine øjne. Derfor skal israelere forvente, at man igen skriver om dem på en måde, der for dem måske er dybt sårende. Men de er ved at udrydde et folk uden land. Palæstinenserne er blevet røvrendt af Israel, Vesten og de arabiske nationer. Det skal stoppe nu! Og derfor skriver jeg fremover nedladende om jøder, når DF og andre zionister kan stemple uskyldige muslimske palæstinensere for at have en agenda, når de bare endelig søger fred i et andet land, da de jo er statsløse pga Israel og Vesten... Den 15/9 er det 28 år siden, at kristne libanesiske falangister, under beskyttelse af Ariel Sharon's israelske styrker (Israelske tropper rørte ikke en finger for at stoppe falangisterne, selvom de vidste noget var i gære) påbegyndte massakren på hundredvis af civile palæstinensere i flygtningelejrene Sabra og Chatila. Det burde mindes ligesom 11.september 2001, men det gør man ikke. Nu ser vi igen, at israelske bosættere beskyder civile palæstinensere - ser vi snart en gentagelse...?
Og det er dobbelmoralsk at mange hidser sig op over moskeer i Danmark. Hykleriet opstår, fordi det typisk er de selvsamme, som synes, at det er helt fint, at der findes kristne kirker og synagoger i muslimske lande...
Platon sagde engang: “Kun de døde har set enden på krig”, og hvor havde han ret…! Vores børnehavebørn kender kun deres hjemland som krigsgalt og fremmedfjendsk, så samhørigheden med resten af verden forsvinder pga uforbeholden støtte til at udradere muslimer på vegne af zionisteri. Og Vesten skænker kun malurt til de muslimer, der søger at blive hørt. Fred på jord for de nyfødte palæstinensere i Gaza og afghanere, og det bare en enkelt dag...

Ingen kommentarer: