torsdag den 20. maj 2010

Røvtørreren Anni Gertz



Åbenbart er stanken af hendes mands bleer steget hende til hovedet, fordi det kan kun være ammoniak-dampe, som er skyld i Anni Gertz's hetz mod Sacir Camo på TV2 Debat TTV-side 450. Siden Sacir Camo sendte et indlæg i den foregangne uge, så har P. H. Bering 2 gange fået lov til at svare ham, og nu har senest Jonas Larsen idag givet sit besyv med i den racistiske klapjagt på Camo:

(Overskrift: Proportionsforvrængning)



Amila Jasarevic siger det meget kort og godt på dette link, hvor ækel P. H. Bering er i sin debatform:
http://amilabosnae.urbanblog.dk/2010/05/19/hvad-skal-man-med-belaeg/

Sacir Camo, Morten Bro, Jacob Olesen og jeg, samt visse humanistiske skribenter har de seneste dage forsøgt at få bragt forskellige indlæg til TTV-siden, ikke kun omhandlende Anni Gertz's åbenlyse hævn mod hendes kritikere, men kun Camo har fået et yderligere indlæg i som modsvar til P. H. Bering, samt nævnes også Jacob Olesen's glimrende indlæg jo i Jonas Larsen's hadske svar. Dette får mig til at tro, at A. Gertz har blacklistet især mig pga mine Per19gryn-blogs. Og jeg troede, at man ikke trynede ytringsfriheden på TV2's redaktion? De er jo bedre kendt som VKO's forlængede arm af blå hornblæsere. Det er nok, fordi Morten Bro og jeg gentagne har kritiseret hendes seneste tilladelser af indlæg bare den sidste måned, og ikke kun de sidste 2 år, hvor eksempelvis Lis Mikkelsen fornyligt skrev 3 regelrette partireklamer for Kristendemokraterne, og ingen måtte modsvare hende. Og så er der nazisten Gertrud Galster Johnsen, bedre kendt som spydpigen på internettet, som heller aldrig må svares, når hun skriver hadske indlæg mod homoseksuelle og muslimer på TTV. Andre debattører får lov til at afslutte en debat, såsom den ultrareligiøse Kamma Ankjærø, men for venstreorienterede gælder der andre regler, når Anni trækker trådene. Morten Bro og jeg var skyld i, at debatreglerne på TV2's TTV-side 459 blev ændret af Anni Gertz, og den såkaldte uafhængige Seernes Redaktør Lars Bennike. De gjorde det, fordi vi truede med pressenævnet, og kritiserede deres måde at foretrække højrenationale debattører. 2-3 gange har undertegnede og Morten Bro udløst eller modtaget personangreb derinde, hvor vi 2 gange fik det sidste ord, hvilket nok smertede mange som eksempelvis Geoffrey Cain, Nils Henrik Wyke og lignende facister. Og jeg går glædeligt over grænsen igen:

Jørgen Schleimann dør forhåbentligt snart gennemvædet af debil angst og skrigende, så omkransen af hans formålsløse nationalkristne dogme-afføring ikke mere overbringes af hans diabolske lurepasser Anni. Og hun er også snart så gammel, at.......ja, man kan kun håbe på tidlig pension og ensomhed.
Opdatering:
A. Gertz tillod idag, efter bravt pres af Morten Bro og andre, os et modsvar.

Ingen kommentarer: