torsdag den 25. februar 2010

Venstre's ungdommelige fascister


Flemming Jensen, der er medlem af Venstre's Ungdom i Utterslev, har støttet DF'eren Kim Christiansen's kritik af en dansk kvinde, som vil gifte sig med en muslimsk mand, og det har nu fået reaktioner...
"Venstre er et parti, der hylder den individuelle frihed og respekterer folks ret til at vælge deres egen religion. De udtalelser, Flemming Jensen er kommet med, viser, at han fuldstændig har misforstået den store gruppe af muslimer i Danmark", siger Jakob Engel-Schmidt fra VU, der tror, at lokalformanden ville møde mange flere med samme holdning som sig selv i Dansk Folkeparti end i Venstre.

Han opfordrer nu Utterslevs lokale vælgerforening til kraftigt at overveje Flemming Jensens fortsatte politiske karriere. Men der er flere i VU, som læner sig kraftigt opad idioti...


Chris Holst Preuss, Formand for VU-Sønderjylland, sammenlignede i et indlæg i midten af oktober 2009 venstrefløjen “rundt om i landet” med mafiaen, da de ifølge ham var “bestukket” af LO ifølge VU’eren. S og SF har kun i København angiveligt fået støtte og rådgivning af LO. København er ikke rundt om i landet, og Enhedslisten er slet ikke med i den sag… Det vil sige, at Chris Holst Preuss fordrejede sagen, og løj om Enhedslisten. Eksempelvis opstillede Flemming Opfelt igen til byrådet for Venstre, selvom han har en forkærlighed for sex med mindreårige drenge… Er alle Venstre-folk derfor perverse? Nej, vel…!
Dette lands statsminister Anders Fogh Rasmussen havde ingen problemer med at revse Scavenius og andre for deres samarbejdspolitik med nazisterne under besættelsen, men når VU i starten af februar sidste år i Århus indbød DNSB (Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse) til debatmøde, og byggede bro til et udemokratisk parti for at håne Århus’ borgmester Nicolai Wammen (S), så ville ingen i Venstre blande sig. Måske fordi de sympatiserede med Jonni Hansen fra Greve, eller fordi Venstre ingen mening har, når deres egen ungdomsorganisation flirter med diktatur…? Derudover har VU lavet en falsk sexvideo, som gjorde grin med socialdemokraten Jeppe Kofoed. Mon man ikke igen bør minde VU om Venstre’s tidligere folketingsmedlem Flemming Opfelt’s perverse misbrug af drenge under den seksuelle lavalder? Hvis det er VU’s fremtidige agenda, så siger det meget om deres parti.

http://www.berlingske.dk/politik/vu-lokalformand-boer-melde-sig-ind-i-dansk-folkeparti
Opdatering d. 17/5-2010:
Karsten Lauritzen fra Venstre har på sin Facebook-venneliste en nazist, hvilket kom frem i maj 2010... Hvis man stemmer på det parti, så siger det meget om ens ligegyldighed.

Ingen kommentarer: