torsdag den 11. februar 2010

Paradokserne i Første Mosebog


Når forfattere beskriver forskellige mennesker i forskellige situationer, så er der forskel på faglitteratur (virkelighed) og skønlitteratur (fantasi). Dette har folk, som citerer Bibelen falsk, bare ikke fattet... Endvidere er religion en privat sag, og Folkekirken er ikke staten Danmark, da normale folk kan adskille tro og viden.
De "såkaldte" huller i Darwin's evolutionsteori, som blev fremført af dem, der tror på Kreationisme og Intelligent Design, er bare markedsført kristen indoktrinering i USA's folkeskolesystem (Specielt hos skolebestyrelsen i Dover, USA i 2005), hvis mål er at udbrede falsk viden og tvivl om anerkendt logisk videnskab over hele den akademiske verden...
Når fundamentalistisk genfødte kristne siden ihvertfald 2009 så også forsøger at missionere via medierne (især på TV2's TTV-Side 450), så har enhver ret til at vide, at der findes en anden mulighed. Teologen Charles Darwin krævede intet af en, men gav enhver mulighed til at søge viden og svar...

Hvorfor er det nu, at døende klynger sig til en barnevisdom, og ensomme melder sig ind i grupperinger, som begge falbyder frelse gennem underkastelse? Det skyldes nok, at reaktionære ammestuer som Folkekirken og andre monoteistiske trossamfund fylder os med en dobbeltmoralsk skolegårdslogik for at holde os i folden. De sande asketiske profeter ville ikke eje mennesket ved at binde dem for at få profit eller mammon. Den fri vilje til at være ateist bør derfor respekteres, ellers så er Guds nuværende følgesvende bare griske og magtsyge bondefangere, samt misinformerede bænkevarmere...! Og nu til kernen for mit indlæg og fremtidige afsky for kristne : Medlemmer af Indre Mission kuppede for snart et år siden Egernsund Menighedsråd ved ikke at nævne, hvem de i virkeligheden var... Det kalder jeg at foregive samvittighed, når man egentligt bedrager...! Ligesom Djævlen, ikke også...? Men her er nogle sammenligninger, som vil gøre kristne forargede.
Kap. 4, vers 25-27: Hvordan kan Adam og Eva's tredje søn Set få børn, når den eneste kvinde på Jorden er hans mor? Begik de incest?
Kap. 6, vers 6-8: Gud angrer at have skabt mennesket, og vil derfor udslette dem. Så er "Vorherre" jo ikke uden fejl, og massemorder! Derudover vil dette "højere væsen" nemlig dræbe alle uskyldige dyr!!! Men sjovt nok ombestemmer Gud sig lidt pga Noa... Er "Herren" ubeslutsom eller bare en hidsig radikal?

Kap. 9, vers 18-25: Omhandlende Noa's druk og blotteri, som hans yngste søn Kana'an uberettiget får skylden for, og hvem er egentlig far til Kana'an? Noa's søn Kam, som også er Kana'ans bror???

Kap. 10, vers 1-32: Hvem avlede Noa's sønner egentligt med for at føre slægten videre? Der var jo ingen kvinder mere efter Syndfloden, kun deres mor!

Kap. 11, vers 5-7: Gud er jaloux over menneskets samarbejde og fremskridt med Babelstårnet, så derfor handikapper "Han" dem for at rette endnu en fejl. Altså er Gud stadig ikke ufejlbar!

Kap. 11, vers 10-32: Mange børn bliver avlet uden kvinder, hvilket må betyde, at de bibelske "stamfædre" nok var hermafroditter... Endvidere dør folk, når de er flere hundrede år gamle, selvom Gud har sat en aldersgrænse på 120 år i Kap. 6, vers 3...!

Kap. 16, vers 1-3: Abraham og hans ufrugtbare kone tvinger trælkvinden Hagar til at være rugemor, eller en fødemaskineslave.

Kap. 19, vers 30-38: Lot dyrker i alkoholrus blodskam med sine 2 døtre, som hver føder en søn, eller deres egen bror, om man vil...

Resten består af flerkoneri, religiøs forfølgelse og krige udført af Abraham og hans afkom, især Isak og Ismael, hvor sidstnævntes slægt beskrives med nedladende sprog mod fremtidens arabere. Indavl foregår der også, såsom ægteskabet mellem Esau og Mahalat, datter af hans onkel Ismael. Jakob's og hans søn Josef's historie fuldender "bogen", som nutidens jøder og kristne lovpriser...

Tilføjelser af Leif Jørgen Roslind:

Som svar til Kap. 4, vers 25-27:
Ja, de begik incest, MEN det var ikke nødvendigvis med sin mor, som Set fik børn med, for hvis du tager Kap. 5, vers 3-4, så fik Adam Set, da han var 130 år, hvorefter han levede yderligere 800 år og foresatte med at avle sønner og døtre, så Set kan lige så godt have fået børn med sine søstre.

Andre citater:
”når du nu jager mig bort fra agerjorden, og jeg må skjule mig fra dit åsyn og flakke hjemløs om på jorden, så kan jo enhver, der møder mig, slå mig ihjel!”
Skulle man her få den idé at det skulle være de vilde dyr, som Kain er bange for så bliver man fluks, straks og med det samme revet ud af denne vildfarelse hvis man springer videre til vers 17:

”Kain kendte sin hustru, og hun blev frugtsommelig og fødte Hanok. Han grundlagde en by og gav den sin søn Hanoks navn.”

Hvor kommer Kain´s hustru fra?

Hvad angår syndflodsberetningen og Noa, så er det for mig at se startskuddet til den helt store fætter – kusine fest, da man i Kap.7, vers 7 kan læse:

”Noa gik med sine sønner, sin hustru og sine sønnekoner ind i arken, for at undslippe flodens vande”

Hvis vi tager historien om Babelstårnet, så er det et fantastisk bevis for, hvor uvidende Gud er om sit eget skaberværk, da et tårn er så højt, at det kan komme helt op til Gud? Så uvidende har man ikke lov til at være, og så stadig kalde sig Gud, eller er Gud blot flyttet længere væk siden sidst?

Hvad Gud´s psyke angår, så er jeg personlig overbevist om, at hvis Gud blevet stillet for en dommer, så ville Gud blive erklæret uegnet til straf, da Gud i bund og grund er dybt psykopat.
Men det hele er alt sammen fuldstændig ligyldigt tankespind, for hvis vi hopper tilbage til Kap. 1, vers 16, så kan vi læse følgende:
”Gud gjorde de to store lys, det største til at herske om dagen, det mindste til at herske om natten, og stjernerne;”

Hvis Gud tændte samtlige stjerner i universet på fjerdedagen af sit skaberværk, ville det være ensbetydende med, at hele universet ville være så varmt, at fast materie ikke kunne eksistere, ergo er det hele blot en illusion hvor vi slet ikke kan eksistere.



Tilføjelse af Morten Bro (Guds ondskab) :

Vi får tit at vide, hvor herlig kristendommen er og at muslimer "hylder" incest, og Profeten Muhammed som pædofil pga Aicha. Men kan nogen forklare mig Biblens ondskab, egen indavl, samt blodskam og ufatteligt mange selvmodsigelser? Et ud af mange eksempler er 1. Mosebog Kap. 38, vers 6-10:
"Men Er, Judas førstefødte, vakte Herrens mishag, derfor lod Herren ham dø. Da sagde Juda til Onan: "Gå ind til din svigerinde og indgå svogerægteskab med hende for at skaffe din broder afkom." Men Onan som vidste at afkommet ikke ville blive hans, lod, hver gang han gik ind til sin svigerinde, sin sæd spildes på jorden for ikke at skaffe sin broder afkom. Denne adfærd vakte Herrens mishag, derfor lod han også ham dø".
Er Gud ond, og lader folk dø, blot fordi de ikke vil begå incest og hor? Senere fortalte Gud sjovt nok Moses, at "man må ikke bedrive hor", hvilket var et af de 10 Bud... Logisk?! Eller er "Vorherre" en sociopat, som skifter mening konstant...?

Ingen kommentarer: