fredag den 12. februar 2010

Mere byggeri til Helge's forskning???


Flere danskere burde have holdt øje med en bestemt minister ved Helge Sander. Han har hele tiden nye ideer, og pengene til det, medens sundhedssystemet skal spare? Nu planlægges en udvidelse af Panum-instituttet for flere milliarder kroner, og mange københavnere raser over det.
Derudover kan rige danskere nu pga Helge Sander også blive klogere på 2 måder. Et er uddannelse, og to er, at de fattige studerende giver dem en demokratisk lektion ved næste folketingsvalg…! Gang på gang har videnskabsministeren ladet hånt om at forberede danske unge på omverdenens krav, da det jo er sjovere at feste midlerne væk uden dokumentation og kritik af det, samt fumleforske på kvinder i alle aldre og så fornægte det med hans rang som nr. 4 i Venstre, end det er for ham simpelt at udforske fremtidens muligheder for Danmark uden brug af vilde økonomisk og politiske midler… Manden er uddannet jornalist, men ikke særlig bagklog!

Allerede for næsten et år siden kom samme udmelding… Når vores videnskabsminister og undervisningsminister Bertel Haarder ønskede, at Danmark skulle være et foregangsland, så var det bare tragikomisk, at regeringen ville nedskære de studerendes økonomi i februar 2009, og derved stresse uddannelsesniveauet endnu mere… Derudover belønner man så sportsfolk med forskerstipendier, mens andre skal tage underbetalte deltidsjobs for at få en sammenhængende dagligdag. Det minder ihvertfald mig om, at klassekampen ikke er død, og at velstående borgere ikke automatisk er de mest intellektuelle. Men dem under fattigdomsgrænsen er nu så fanget af regeringens øjemål, og må åbenbart ikke udvikle sig mere.


Men egentligt har alle politiske partier idag en politisk korrekt miljøprofil angående infrastrukturen for at tækkes nye vælgere... Hele tiden hører man landets partiledere knævre om nye ting, der skal bygges miljørigtigt. Hvorfor tærer de så stadig græsset og landbrugsejendomme væk med asfalt og bygningsaffald på mere planlagte motorveje uden cykelstier, og arkitektoniske ejendomme for rigmænd? Hvad med en politik, som er til for børnene...? F.eks. har vi allerede et net af jordveje og stier ud til naturskønne skovbørnehaver, spejderhytter og andre bygninger ude i det grønne, som kan bruges til at undervise vores fremtidige arbejdskraft, nemlig børnene. Brugbare huse skal ikke rives ned, som Ungdomshuset blev det, bare så at pamperne kan iværksætte tårnhøj leje og private veje, der ikke kan betales af menigmand og deres kommende børn.
Udstyk overalt i landet med cykelstier, restaurér hele vejnettet og bevar det vi har.
Måske ser vores huse så gamle og umoderne ud, men vi er så ikke de værste miljøsvin...!

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1298696.ece

Ingen kommentarer: