lørdag den 13. februar 2010

Kvindekvoter? Nej tak til diskriminering af mænd!!!


Som mandsperson er jeg endelig blevet helt træt af hætteklædte rødstrømper og andre storbyfeminister uden nogen pædagogisk rækkevidde, der kan nå logikken hos mit køn. Nutidige mænd kan ikke klandres for den manglende ligestilling, selvom skribenter Hanne Vibeke Holst tror det, og ikke kan skelne. Samfundsudviklingen tager tid, når kun få kvinder virkelig er på barrikaderne for gennemtrumfe ændringer. Hvorfor er der heller ingen virkelig kvindehelt som Salander? Nå nej, pigebørn må jo helst ikke afvige fra normen, og slås, samt lege som nysgerrige drenge i mudderet... Og mænd må ej heller engang té sig som glade legende vildbasser mere, selvom vi gør rent bagefter, da vores koner og kærester bestemt og diktatorisk tryner vores fantasi og udvikling med forkert "moderlig" kællingelogik. Intet barn og ingen voksen tager skade af en tur på farmands beskidte arbejdsplads...! Håndværk er jo ikke kun at sy og strikke, men også at mure, tømre, kombinere elektronik og smede metal.
Lønkampen er også kvindernes egen, men de tager den ikke, selvom arbejdsgivernes eneste betænkning mange gange er om den ansatte kvinde bliver gravid. Faglig kamp og blokader under strejker savner kvinder, men de anser det mere som en fridag, og ikke en kampdag. De mænd, såsom undertegnede, der støtter fuldbyrdet ligestilling, kan heller ej se meningen i kvindekvoter ved bestyrelsesposter. Skal vi så også have mandekvoter på SOSU-skolerne?
Intet var så uigennemtænkt, som da SFU kaldte sig et feministisk parti for et par år siden. Idéen var god, men ingen mand kan kalde sig feminist, da det er fysisk umuligt... Kvinder i SFU blev fornærmede, hvis man ikke makkede ret under deres pådutning af en umulig betegnelse. Man skulle partout kalde sig feminist, og ikke kun sympatisør eller equalist (equality = ligestilling). Det er jo præmenstruel stalinisme ifølge min logik. Og nej, jeg er ikke mandschauvinist, men en skuffet pædagogmedhjælper i en ulogisk kvindeverden, der misbruger klichéer for at ruske op i kvindekampen.

Ingen kommentarer: