lørdag den 13. februar 2010

Brug af provo-kilde? (Per19gryn's Urban-klassikere Januar 2010)



D.20/1 beskriver Ekstrabladet, at “adskillige” Facebook-brugere har formuleret nye mordtrusler mod Kurt Westergaard. Sådan forholder det sig ikke. En provo-kunstner ved navn Max Uwe Jensen har spioneret i diverse grupper, og har senere fordrejet det i en blog på www.sappho.dk, som er en højrenationalistisk skumsprøjte på nettet. Flere af de nævnte udtrykte bare deres had til Lars Hedegaard udtalelser, og senere Kurt Westergaards medieliderlighed, og har slet ikke brugt det i andet end ironi. Men dem nævner EB ikke. Undertegnede gjorde egne venner på Facebook opmærksom på Max Uwe Jensen’s metoder, hvilket medførte, at flere har slettet/blokeret ham som ven… Mange var og er ikke klar over Max Uwe Jensen’s virkelige agenda. Han er blevet kendt ved at urinere op ad bygninger, og anser fækalier som kunst. Og ham bruger Ekstrabladet nok som kilde.

Links om Max Uwe Jensen :

http://da.wikipedia.org/wiki/Uwe_Max_Jensen

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1285702.ece

Tilføjelse 17/5-2010:
Endvidere har Lars Hedegaard, som nok en dag glæder sig til at glemme sin fyldte ble pga demens, skrevet om mig på Sappho, og det var hele pointen. At få racistsvinet frem i lyst.

http://www.sappho.dk/uwe-max-jensen-hangt-ud-som-stikkersvin.htm

Max Uwe Jensen, eller Uwe Max Jensen kalder flere ham pga han selv skifter det for at kamouflere det, når han spionerer, som kom over det, lille Lars, og dø så snart, før vi udsættes for mere mundlort... Og jeg er da udansk og stolt af det, gamle nar. Tag dig sammen og bid i græsset, din forræder af socialismen. Forstået...? Men du er og bliver døv for logik, så nok nej...

Ingen kommentarer: