søndag den 25. april 2010

Ugens sendte indlæg


Svar til Michael Nielsen i EB d.19/4:
Michael Nielsen (MN) ved nok ikke, at KU'erne i 40'erne enten støttede Hitler eller John Christmas Møller, og at mange socialister blev interneret af tyske tropper, 19 døde ialt i KZ. Borgerlige, såsom tidligere statsminister Anders Fogh, glemmer ofte at nævne ofre, som de ser ned på. Derudover kæmpede de Internationale Brigaders socialister i 30'erne mod fascisten Franco, mens de borgerlige udmærkede sig i at lade stå til overfor diktatorer, for så bagefter at kalde sig modstandskæmpere pga Churchill-klubben og Holger Danske, der også havde socialdemokrater og kommunister som medlemmer, hvilket MN forglemmer. Jeg vil foreslå, at MN læser Aage Staffe's bøger, der skildrer en modstandskæmpers liv, og der går forfatteren ikke efter borgerlige, som MN går efter socialister....

"En sang fra hjertet"
At Kamma Ankjærø på TV2 Debat ser ned på Bedsteforældre for Asyl kommer sikkert ikke bag på så mange. Deres form for protest er noget af det smukkeste og beundringsværdige nogensinde set....! Og det er vi mange der ser op til....! At Ankjærø kan latterliggøre en smuk ikke-voldelig protest, er så typisk for de brovtende højreradikale individer, der synes det er ok at VKO nu går så lavt, at de vil straffe fremmede der ønsker hjælp til at betale en medicinregning for at blive nyttige borgere og få hjælp mod deres psykiske lidelser....! Hvordan Ankjærø ved at Benny Andersen har noget imod at Bedsteforældre for Asyl synger hans sang, skylder hun at forklare. Dit mobsede syn på verden deles ikke af unge....!

"Hvor er billederne"
Danske medier har ikke villet vise fotos af dræbte danske soldater eller lemlæstede afghanske børn, og det er en sejr for Forsvaret og et nederlag for journalisters troværdighed. Hvis vi ikke må se "grimme" fotos fra Afghanistan, hvor danskere myrder civile, fordi den danske befolkning ikke må se virkeligheden, så kan man undre sig over, om Taleban overhovedet gør så mange onde ting, for det ser vi heller ikke fotos af. Hvad vi ikke ser, findes måske ikke....! Danske medier censurerer sandheden væk, så folket ikke forholder sig til krigen. For hver 1 dansk soldat der dør, dør der 100 afghanske civile, men det skal vi endelig ikke tale om!

"Afghanistans opbygning"
Gitte Lillelund Bech har med sin støttepædagog Søren Espersen lovet bod og bedring i Afghanistan før næste valg i Danmark, selvom de har haft 8 år til det. Men hvis det stadig er iorden at censurere journalister, så ingen ser kamphandlinger og døde civile, så er Taleban måske ikke den ondeste nutildags i Afghanistan. Mediedækning afslører nok for meget ifølge Forsvaret..... For hver død NATO-soldat er der 100 døde afghanere. Er det en gode nyheder??? Afghanske mænd, kvinder og børn har fortjent mere end en opbygning af en egen stærk hær, der kan munde ud i en militærjunta. En flok embedsmænd, der styres af FN-tropper fra hele verdenen, ikke kun den vestlige, kunne være løsningen, så afghanerne lærer at sige fra overfor pashtunske krigsherrer, Taleban og narkobaroners heroin-produktion. Men sådanne tiltag tjener USA og VKO ikke på, efter de ligesom Storbritannien og Sovjetunionen nu også har ødelagt landet for næste generation.

Ingen kommentarer: