tirsdag den 27. april 2010

Grunden til at skrive mere


Undertegnede står ofte med fuld adresse i Ekstrabladet,Information og på TV2 Debatten TTV-side 450, da jeg vitterligt står ved mine skriftligt voksne handlinger overfor VKO's nedsmeltning af Danmarks ry for rummelighed og debat... Folk som eksempelvis Sacir Camo, Morten Bro og Jens Christian Stausholm Christensen gør ligeså. Ikke fordi de er ubesungne forkæmpere af ytringsfriheden, men da de er også slet og ret trætte af DF'ernes hadske brevterror, som andre humanister og socialister ikke bekæmper med læserbreve i aviser...!

Sidenote:
Sacir Camo hetzes for tiden pga sin religion og nationalitet med hadepost til hans adresse, og klamme beskeder på internettet, da frustrede DF'ere og andre borgerlige baggårdsnazister mentalt er ude af stand til at føre saglig debat med hans fremragende debatindlæg. De, som gør dette mod Sacir, og deres udviklingshæmmede hyænemødre, som nok blev forladt enlig af deres bror, brugte måske minkfarme som dagpleje, men det berettiger ikke at sende trusler og andet unævneligt snavs til Sacir, som kan tolke verdens kulturer på fremmedsprog ti gange mere, end Pia Kjærsgaard kan sluge med sit skolefransk...!
Jeg modtog også selv flittig hadepost engang, og jeg svarer egenhændigt, men ikke sødt på dem med afsender, og ignorerer resten. Men det had, som Sacir Camo udsættes for, gør nu, at jeg ikke ser mig selv som dansker mere, da det her lorteland (Forestil Jer Buster Larsen's udtale, når I læser dette) opfostrer racister og terrorister på begge fløje... Men højrefløjen skyder på uskyldige. Hvad hvis de røde også begynder på det...?

Ingen kommentarer: