lørdag den 24. april 2010

Årets Københavner


Per Ramsdal har velfortjent fået denne pris efter at en regering har prøvet at begå karaktermord mod manden.
Hele hetzen mod ham startede, da Integrationsminister Birte Rønn Hornbech uforskammet insinuerede i Jersild Live d.28/5, at sekulære Per Ramsdal, ungdomspræst ved Brorson Kirke, var politisk og ville hindre politiet i at rømme kirken, når de bliver sat til at tvinge irakerne ud. Dette var uanstændigt at gå sådan over stregen under et interview. Men derudover at forvanske Luther’s ord, og adskille det protestanstiske hellige fristedsprincip fra det katolske og muslimske var jo nærmest at lege sekterisk dommedagsforkynder. Hun var nemlig også direkte uhøflig og falsk belærende overfor Jens Olaf Jersild. Hun fornægtede almene fakta fra UNHCR og andre nødhjælpsorganisationer som generelle. Hun bør stadig søge psykiatrisk behandling efter sin opførsel overfor Bedsteforældre for Asyl, der sang i Folketinget fornyligt...
Senere i august var bægeret at kamme over i læsebreve mod Per Ramsdal, og andre humanister, hvilket fik mig virkeligt op at køre: "Troen på nogle krigsliderlige VKO-skribenters etik og moral i mange danske medier har altid været forgæves, når afstumpede personangreb og fornedrende karaktermord blev tilladt af redaktioner landet over til brug mod eksempelvis Per Ramsdal, Irakerne i Kirken, Det Radikale Venstre, og pacifister som Henning Sørensen fra Grenaa, der ikke har ondt på sinde… Derfor er væbnet kamp og anden sabotage mod denne regerings kynisme, DF’ernes tilbagestående raceklapjagt og latente fundamentale nationalisters isolationspolitik snart uundgåelig, men undertegnede vil kun kalde det simpel skadedyrsbekæmpelse, og ikke terrorisme, hvis diverse befolkningsgrupper retfærdigt lader våbnene multipelt lyne, og udfører andre multikulturelle tiltag end verbal gengældelse mod disse absurde magthavere’s debatform og deraffølgende ulogiske politik i Danmark. Gaderne, blomsterengene i parkerne og alle forummer tilhører ikke fortvivlede kolonihave-ejernes amøbiske grovkornethed, men bør huse alle afskygninger af landskabet..."

Og i september blev jeg endnu mere harm : "Nonne Restituta, hvis borgerlige navn var Helene Kafka, blev i det af nazisterne besatte Østrig anmeldt af en læge til nazisterne for at synge tekster, som var imod nazismen, og for at stå fast på ikke at ville udskifte det katolske kors med svastika-symbolet på det hospital, hvor hun arbejdede. Derudover blev den unge studine Sophie Scholl anmeldt for propaganda og modstandskamp mod Hitlers regime i aviser. Begge blev henrettet for deres civile ulydighed.
Tiden og stedet er en anden, men metoderne er næsten ens… Kæmp videre, Per Ramsdal, og hvis Du mangler et gemmested, så sig til!
Fik I den, KU og PET?"


Da kirken blev ryddet, og skylden skulle placeres, så kunne VKO nærmest dy sig for at ville have Per Rasdal på skafottet. Hele tiden har han taget det mere end f.eks. undrtegnede, og har søgt dialogen.
De næste 3 dengang afsendte læserbreve i midten af september viser min holdning til hetzen mod ham:

“Den Usande Medielakaj.”

Per Larsen påstod forvirrende og utroværdigt i Jersild Live d.10/9, at Brorsons Kirke ikke blev ryddet, og Per Ramsdal tilrettede sandheden, så politiet blev nødt til at offentliggøre billeder fra kirken… Dette opdigtede korpsåndsbavl blev dog modbevist flere gange af Sognepræst Anders Gadegaard i programmet, og sidenhen viste det jo sig også, at sandhedsforskruende Per Larsen er VKO’s tilrettende medielakaj, der pinligt prøver at bortforklare karaktermordet på Ramsdal begået af skinssyge panserbasser…! Mon også Per Larsen’s kræftsygdom var et mediestunt for at få sympati…?

“Ynkelige Sørine…”

Iaftes støttede den selvudnævnte samfundsdebattør med bål og brask Søren Pind i Debatten på DR2 overfor de kendte, der kritiserer VKO og rydningen af Brorsons Kirke. Presser kraven lufttilførslen til hendes hjerne, eller er medieliderligheden endelig steget hende til hjernen, og har udslettet næstekærligheden…?

“Glemsomhed”

De borgerlige er vist glemsomme, da de brokker sig over, at nogle “kriminelle” er villige til at begå civil ulydighed. Flere borgerlige og DF’ere roste da blandt andet Tove Fergo og andre der lagde op til civil ulydighed, da “det kan være nødvendigt i særlige situationer”…



Jeg under ham denne pris, og at VKO siger undskyld.......

Ingen kommentarer: