tirsdag den 27. april 2010

Ekstrabladet tør jo stadig ikke.....


D. 5/3 skrev jeg det her på facebook:
Igår og idag snakker Ekstrabladet meget om Dronning Margrethe, men tør de komme frem med alt om kongehuset? Næ, fordi redaktionen helst vil være venner med kongehuset....
Men jeg har sendt det her forneden til Ekstrabladet for at se om de er så modige, som de selv påstår.

"Margrethe's valg og fald"
Mange ser pt gerne Frederik med kongetronen som ny kasket. Egentligt bør den danske befolkning gå hele vejen, og udråbe republikken, hvis de så gerne vil have en forandring uden Margethe d.2, da alt andet er kristen vedligeholdelse af en dum udemokratisk tradition.
Per Jensen
Nørregade 3
6430 Nordborg

Til redaktionen:
I tager emnet op, men går ikke hele vejen. Hvorfor?
http://ekstrabladet.dk/flash/kongelige/danskekongelige/article1309193.ece

Men I må da gerne låne lidt info, og få nogle idéer på min blog...;)
www.per19gryn.blogspot.com


Grunden til det var at EB stadig ikke dangang eller nu åbenlyst kritiserer kongehusets fejl pga frygt for læsernes reaktion....

Samme dag sendte jeg også det her indlæg om rollemodeller på Facebook:
Knud Erik Magnussen og Johannes Lassen har tydeligvis ikke fattet en meter af mit indlæg, hvis de tror jeg er religiøs fanatiker. Jeg har læst religion, men er ateist, og tror ikke på fantasifigurer, som ingen kan bevise eksistensen af.
Desuden er jeg ikke forarget over Paradise Hotel, men påpeger blot at vores kultur også har mangler, deriblandt at personer der er kendt for at kneppe og drikke, bliver hyldet i medierne, samt at børn får smidt porno i hovedet blot de besøger en dagligvarebutik!

Dette er sendt til Ekstrabladet igår som modsvar til at det er nemmest at stemple en kritiker af muslimhetzen som værende fanatisk end nøgternt tage ironisk fakta til sig.


Mange venstreorienterede boykotterer EB, men egentligt skal man skrive om og til dem, så de lærer lektien....

Ingen kommentarer: