mandag den 4. april 2011

Sommertidslæserbrevspause




I et par uger har jeg tænkt tingene igennem, og kan komme til en konklusion. Livet har budt på op-og nedture, men jeg er da kommet frem og tilbage. Dog har jeg derved mistet lysten til at stå ved noget eller nogen... Så jeg tager lige en Facebookstatus-og blogpause og går lige mit liv igennem, før jeg finder gejsten til at være social igen. Hvis jeg da fuldt ud kan binde min gordiske knude op.

Den gordiske knude kan heldigvis også binde folk sammen til at ville løse den, hvorved de opdager at den faktisk ikke er problemet. Jeg står selv i den situation, at jeg nåede mit nulpunkt i at hive den løs, og lidt var som Schrödinger's kat denne weekend. Jeg lå i en eksperimenterende livsboks, hvor jeg vægtede pro og contra, men har valgt ikke at blive derinde mere. Solen skinner, og det småblæser, så der er lidt af hvert til mine 2 indre kontrære sider ligenu, som endelig er ved at blive til en sammentømret enhed. Min gamle gordiske knude var engang ønsket om at finde den kvindelige modpart, som kunne få mig til at tro og håbe igen, men min eks var skyld i, at jeg indså, at det var nytteløst, og det kvalte mit sind at føle had og sorg på samme tid. Jeg har istedet planlagt herreture sammen med nogle gutter over sommeren, deriblandt en rigtig mandetur til Rømø væk fra børn og kvinder, men ikke Carl Mar-inspireret. Den bløde (Sorgen) og den hårde (Hadet) var sider af mig, og er nu bundet sammen i en anden god gordisk knude, hvor det letter at være ærlig og kontant overfor folk, og ignorere folk, der trækker en ned med deres problemer. Pt hjælper jeg kammerater med deres problemer, men på min nye måde, hvor jeg er deres onde samvittighed med klare holdninger til deres svage sider. Hver har sin metode, kære læsere, men I inspirerer da også mig til at søge det gode endnu, selvom jeg bare ikke ser det i kærlighed mellem mand og kvinde, men mere i dybe venskaber iblandt kønnene.
Og nej, jeg går ikke i cølibat, men tænker over at Moder Natur er en nødvendig og ønsket fysisk symbiose for mig, mens andres Herre er noget, som jeg respekterer for hans evne til hidkalde budbringere som Jer danskere, der altid kan få mig til at skrive læserbreve om status herhjemme.

Jeg kunne have skrevet om Jens Peter Hansen's "kongelige" Facebook-profil, kvindehåndboldlandsholdets faglige forrædere, samt om lille Holger Danske's følelsespornogemmeleg eller om den genfundne lærer, som druknede i Præstø Fjord pga eget fejlskøn, men... Når venstrefløjen i Danmark lader VKO-regeringen leve i debatfred, så gider jeg heller ikke støtte op om oppositionen mere, da de vist er for evnesvage til at udnytte en Carsten Kiss(my-ass)meyer's komplette jubelnarsudtalelse om at bedøve handicappede, fordi handicaptransport og mandsopdækning af plejere er blevet dyrt pga finanskrisen. Sjovt nok, den selvsamme krise af manglende finanser, som velstillede borgere fornægter... Hvorfor mon? SOSU-ansatte spares væk, som Mattias Tesfaye skriver i EB, mens kontoransatte i direktionsgangen har beskyttelse af deres chefer, der ikke selv kan hente kaffe. Så for dem er det logisk, at der altså er mindre til at pleje de ældre og handicappede, mens Mærsk McKinney-Møller må have 12 bodyguards til at passe hans multinasserøv i offentligheden?

Mellem d.23/3 og d.31/3 fik jeg da afsendt følgende læserbreve, så har nogle da noget, som de kan hade mig for, udover mit smukke ydre:

"Dødslistefantasi"
Hvordan vinder man valg? Skræmmekampagner. Hvordan forsvarer man det vundne? Igen skræmmekampagner... Hvordan stopper skræmmekampagner? Ved at modbevise løgne fra fjolser som Kristian "Dansemus" Jensen!!! Venstre slettede kritiske smagsdommeres indflydelse over 10 år, og nu finder de på at anklage Socialdemokratiet for at ville fyre eller forflytte embedsmænd, så helt ærligt. Tag Jer sammen, Venstre, og stop med at finde på løgne.

"Oprustning til efter valget"
Forleden blev det dokumenteret, at internationale kapitalfonde gennem skattely unddrog sig fra dansk beskatning. Og nu vil den nye skatteminister, Peter Christensen, lette presset på de multinationale firmaer. Så gæt engang, hvem der kommer til at betale skatten istedet for de multinationale? Denne slags vennetjenester har der været mange af fra regeringens hånd efter Løkke trådte til, fordi så kan flere ministre efter valgnederlaget få et job hos deres virkelige venner, som ikke just er den danske befolkning...

"Fordrejning"
Morten Dreyer fra DF skrev d.28/3 i EB, at de palæstinensere, der beviseligt er blevet behandlet ulovligt, ikke søger erstatning derfor, men pga Koranen. Okay klaphat, det vil sige, at hvis en DF´er får stjålet sin bil, og han melder det til politiet, så er det altså ikke fordi der er begået noget krænkende og kriminelt, men fordi han er DF`er eller kristen....?

"Aldrig deres egne"
Henrik Sass Larsen har ikke nok fået sine grå hårtotter ved at sniffe baner, men historien bagved overser mange klart. I årevis har VKO-ledende og S/SF-styrede kommuner ikke kun været baseret på blokpolitik eller godt samarbejde, men også på såkaldte vennetjenester indenfor borgmesterpartierne. Istedet for alle de kommunalt ansatte som afskediges pga besparelserne eller efterforskninger om fusk, så bør man bruge SKAT til at gå alle byrådspolitikerne efter i sømmene uanset partifarve, fordi Brixtofte-sagen er kun toppen af isbjerget. Køge er ikke første bevis på, at nogen via afpresning eller bestikkelse prøver at opnå gunstige forhold for sin forretning... Men igen, magthaverne kan jo altid styre, hvem der skal endevendes, og det bliver aldrig dem selv.

Det var så alt for et stykke tid angående emnet læserbreve. Derimod vil der fortsat være musik, madopskrifter, World of Warcraft-nørderi og andet på denne blog, men jeg trænger til at se andre folk skrive for en anden regering, inden jeg fortsætter med at udgyde mine tanker på en avis' debatside igen.

Ingen kommentarer: