mandag den 18. april 2011

Påskekoteletter



Ingridienser med vejledende pris:
Svinekoteletter (Fra et hjemmeslagteri, 25 kroner pr. kilo)
Karrysauce (20 kroner pr.pakke)
Pastaskruer med forskellig farve (10 kroner pr.pose)
Gratineringsost (15-20 kroner pr.pose)
Kærgården-smør (15 kroner pr.pakke)
Salt (10 kroner pr.bøtte)
Peber (10 kroner pr.bøtte)
Mælk (7 kroner pr.karton)
Vand (Fra vandhanen)
(Varerne er købt i SuperBrugsen, Guderup)

Tilberedning:
Først startes der med at koge pastaskruerne ved at fylde en gryde med vand, og lade det koge på høj varme, indtil vandet bobler. Så tilsættes der salt, pasta og lidt smør, og så lader man det koge på lav varme. Derefter begynder man med at lade smør, salt, peber og andre krydderier, hvis man vil, stege på stegepanden, så man kan se smørret boble. Steg koteletterne godt igennem på middel varme på stegepanden, og lad dem simre på laveste varme, mens man drysser gratineringsosten på. Tilsidst kan man blande pulversovsen med vand i en lille gryde, og varme det op, mens pastaen og koteletterne damper lidt af. Man kan også varme smør op i den lille gryde, før man tilsætter pulveret, og man kan bruge mælk istedetfor vand.

Anretning:
Læg pastaskruerne og koteletterne i hver sin ende af tallerkenet, og hæld sovsen i midten. God appetit, og nyd det sammen med en god øl eller vin fra SuperBrugsen eller andetsteds fra.

Ingen kommentarer: