mandag den 18. april 2011

Påskelæserbreve (Del 1)


(Selv Mette Frederiksen spillede med på de seksuelle undertoner for at blive hørt som ung poilitiker)

"Henrik Dam's strækmarch"
"Et samfund skal kunne værge sig mod tiggere og tyvebander, der kun er kommet til landet for at begå ulovligheder", siger Henrik Dam Kristensen om roma'erne. Jeg spørger mig om det også gælder alle de multinationale firmaer, der ikke betaler nok skat af deres handler, og derudover bedriver lysskye regnskaber...

"Enhedslisten og medierne"
Enhedslisten stemte for at Danmark skulle blande sig militærisk i Libyen, der til stadighed sønderbombes af både NATO og tossen Ghadaffi, selvom medierne hellere fortæller mere om kendissernes voldanmeldelser. Og flygtningestrømmen fra krigszonen dernede i Nordafrika peger mod Europa, især Italien, men ingen påpeger udviklingen, fordi det ville skade begge at sige at indsatsen i Libyen ikke var gennemtænkt. Denne dobbeltmoral hos partiet Enhedslisten og i mediernes manglende dækning af virkeligt interessant stof beviser ingen konspiration, men bare dum tilgang til folkets sande behov for viden...

(Se følgende klip, der beviser Enhedslistens dobbeltmoral angående indsatsen i Libyen)


"Bilal Phillips' historielektion"
Bilal Pillips holdt på vegne af Islamisk Trossamfund et foredrag for folk i København, hvori han snakkede om at danskerne var ligeså terroristiske, som de vikinger der invaderede det muslimske Spanien i år 844, og at vikinger lærte bådbygning af muslimer. Ja, vikingerne var i Spanien omkring 844 for at hærge, men sådan var samtiden dengang, og Bilal Phillips fordrejer kun historien for at opildne til had. Vikinger var ikke kristne korsfarere før Harald Blåtand, og var også handelsmænd, samt vellidte lejesoldater, så lille Bilal skal vist åbne en bog, der viser historisk, hvad der skete ved kultursammenstødet for over 1167 år siden. Og derudover har det ikke en relevans til idag. Vikinger lærte selv skibsfart, og derudover andet af mange andre end kun muslimer, men Bilal Phillips er for mig beviset på, at lader man idioter tale frit, så beviser de deres egen dumskab, og uegnethed til sammenligninger... Ligesom Farshad Kholgi og hans medieliderlighed, + talentløse skuespil, der vises klart, når disse såkaldte bekymrede borgerlige står udenfor og demonstrerer mod Bilal Phillips' foredrag. Lad manden tale, men døm selv... (Dette er sendt forkortet som læserbrev)

"Endnu en omgang gylle"
Dagligt bankes ægtefolk af deres partner og må flygte i krisecentre, men det fylder ikke sladderspalterne... Men når Peter giver Amalie en "omgang", så sluger redaktørerne det råt.

"Er det en fair løsning?"
Republikanerne, anført af Tea Party-bevægelsen, vil over de næste ti år spare 6.000 mia. dollars på velfærdsstaten i USA - OG give skattelettelser for 4.000 mia. dollars. Det viser tydeligt, hvad det handler om: Ikke at løse USA's økonomiske problemer, men det endegyldige ideologiske opgør med socialstaten. Og nogenlunde det samme sker med ønsket fra De Radikale om økonomiske reformer herhjemme. Flere multinationale firmaer slipper for at betale skat, mens arbejdstagerne mister mere i løn pga pristigninger på f.eks. fødevarer, og skal derudover betale mere i afgifter, gebyrer og renter til skattefar. Er det fair???

Ingen kommentarer: