torsdag den 22. juli 2010

Eftervirkninger af kønskampen på fjæsbogenFeminismens logik er stendød, når kvinder på Facebook kalder det kvindekamp, da Naser Khader ikke vil svare på spørgsmål fra en kvinde på min Facebook-venneliste. Fjendebilleder kunne suffragetter bekæmpe med mere kløgt end dagens midaldrende rødstrømper med akademiske uddannelser, der ej heller selv vil svare fuldt ud på kritiske spørgsmål fra equalister som mig, der tror på ligestilling, men der gælder også ligestilling for mænd. Feministerne kalder mænds modstand for offerlogik, og jeg ved ærligt talt ikke, hvor de har det fra, de kære kvinder... Mænd svarer endelig igen, selvom vores agenda'er er forskellige, og ikke baseret på en fælles front. Og så er der tøserne i mandeflokken, der logrer for deres kærestes mandehad. Men mænd må ikke svare igen, da kvinders hjerner ikke kan klare mænd, der bruger kvindetricks eller stille logik overfor kvindekampens svada'er.

Khader har aldrig tænkt sine medieliderlige forslag helt igennem, og tror, at ingen dansker m/k modsvarer ham, da han jo er den gode "muslimske" medløber ifølge ham selv... En kvinde sagde at Naser Khader nok ikke ville svare, fordi min Facebook-veninde var en smuk kvinde, hvilket hun også er, men er det ikke ligegyldigt for at stille et spørgsmål...? Helle Thorning-Schmidt svarede heller ikke Jeppe Severins spørgsmål på hendes væg herinde, men det er da ikke fordi at han er en køn mand, vel...?
Kvinder klynker også ved deres kvoter. Mænd kræver ingen kvoter ved kvindefag.... Der skal da kvinder til i erhvervslivet, så faget udvikler sig, men de skal få posten ved at være en af drengene, og ikke ved at forstille sig, og der klynker. En ny Jernlady eller Kirsten Stallknecht skal til. Det plejer nemlig kun at være klynkere, der kræver en særregel. Drenge skal lære mange kvindeting for at være selvstændige, når de er singler, men hvorfor er at sy det onde for en dreng? Måske fordi kvinder ikke lærer drenge det på en sej mandemåde. Min mormor og mor lærte mig kvindeting, men måtte indse, at jeg er en dreng, og ikke en pige, der nikker ved at brun sovs skal laves på en bestemt måde. Jeg eksperimenterede, og makkede ikke ret. Sovsen smagte også mere af noget... Derfor kan kvinder godt lære drenge ting, men læreren skal omstille sig. Piger, der render og leger i mudderet, fordrer jeg. Så ja, man tænker stadigvæk, at piger skal lege med dukker, og makeup, men jeg er ikke en af dem. Kvinder glemmer klart, at mænds hjerner genetisk betinget virker anderledes end kvinders. Stephen King's "Dolores Claiborne" og "Misery" beskriver kvinder på mange måder, der rammer plet, og Kathy Bates spillede hovedrollen i begge filmatiseringer. Mario Puzo beskrev mafiaen, og Italiens politiske sætninger, samt erotik, på en måde, der rammer mere realistisk end krimier skrevet af Liz Marklund idag. Agatha Christie er jeg vokset fra, men hun og Maj Sjöwall er stadig længere fremme i deres sammensætning end kvindelige krimiforfattere i Norden. Robert Ludlum, og andre spion/krimi-forfattere som Robert Harris, sælger endnu mere end de kvinder i Norden, hvilket nok skyldes sprog og valg af markedet. Og ikke at mænd i Storbritannien hjælper hinanden...

Bogen "Fluernes Herre" er et godt eksempel på forskellen mellem drenge og piger, og bør givetvis læses mere i folkeskolen. Forfattere, som Tom Clancy, Stephen King og Mario Puzo skoses i dagens undervisning pga deres stof og sprogbrug, da det jo ikke er Tove Ditlevsen-lyrik eller Hanne Vibeke Holst-logik. Offerrollen pådutter vi mænd os ikke, da vi søger andre ting end et uddannelsessystem, der er fuld af lærere af begge køn uden respekt om sig. Lærerne følger dogmatisk en læseplan, så vi alle tænker ens, og den har piger/kvinder læst bedre, og bruger det til deres fordel. Drenge/mænd er ikke udfordret, da vores natur dæmpes af en logik som ikke er vores egen, og "Døde Poeters Klub" viser også, at vildskaben i mænd kan være konstruktiv, når vi får lov til at udleve vores manddom.

Strøtanke: Undertegnede oplever i denne tid, at gamle dåser gør alt for at overleve plastikalderen. Men de ruster altså uden omsorg, og plastic er in for de unge... Man skal dog behandle dåserne med respekt, da plastic giver dårlig eftersmag.

Ingen kommentarer: