onsdag den 7. juli 2010

De "retfærdige's" mærkelige stillingtagen

Eksempler på mærkelig stillingtagen på 2 blogs, som lige er dukket op på blogspot.com:

www.m-dk.blogspot.com

www.dudiis.blogspot.com


Bloggene handler om en mand med det falske navn Martin DK (Martine "Ble på" DK) og en meget offentlig kvinde, som hedder Heidi Hansen, der på grund af mandens evindelige verbale opsøgen af hende ender med at skændes på Facebook, da han ikke vil forstå kvindens klare, men venlige afvisning. Han forfølger derefter hende hele tiden med telefonopkald og mails, samt truer han senere hende med en pistol mod kvindens hoved på hendes bopæl. Denne pistol ramte hende måske "kun lidt" i hovedet ifølge nogle folk, men der kunne være sket så meget andet. Selvom hun afviser al yderligere kontakt med ham, endda at hævne sig på ham, så fortsætter han med sin chikane af hende. "De er verbalt være lige gode om det", påstår lidt naive læsere af de 2 blogs herinde på blogspot, og inde i diverse grupper, såsom Nej til Moskeer på Facebook. Disse folk har åbenbart kun læst Martine "Ble på" DK's Dk's Blog, men hvem slog lige først og som den eneste af de 2? Ikke Heidi Hansen...! Og hendes sprogbrug går ikke ud på konfontation, da hun klart ikke ønsker, at stalkeren skal have mere del i hendes liv. Folk bør virkeligt nærlæse bloggene en gang til...

Denne "mand" forfølger nu uden grund en ny kvinde, nemlig Dorthe Bisgaard, og jeg venter ikke på at denne stalker slår til igen...! Stalkeren har også truet Heidi's søn, og Dorthe Bisgaard's børn, men stadig er der folk, som forsvarer Martine "Ble på" DK...! Deriblandt vagthavende fra Århus Politi, som afviste Dorthe's første anmeldelser, men politibetjente er jo overbetalte klynkere, når det handler om at beskytte deres borgere.

Jeg synes at folk skal kigge bloggene og kommentarerne nedenunder, og se hvem der konfronterer og truer. Jeg havde fra begyndelsen taget Heidi's side, da hun altid har holdt en sober tone, endda overfor manden som truer hende, men jeg har altså først haft reel kontakt med hende det sidste stykke tid. Martine "Ble på" DK har forfulgt hende siden august 2009, og hun har måttet flytte på grund af frygt, mens hendes stalker ikke stoppes, samt overhovedet ikke har fået tilhold, eller bare har fået en fysisk straf for hans handlinger... Er det retfærdigt...?

Ingen kommentarer: