torsdag den 25. marts 2010

Politikernes oprustning til Folketingsvalget


For tiden gør flere og flere politikere på venstrefløjen klar til en åbenlys sommervalgkamp om sæderne i Folketinget, og denne forudsigelse bygger jeg på at internet-reklamerne for partiernes hjemmesider boomer mere og mere, og så får jeg hele tiden anmodninger om at melde mig ind i Socialdemokraternes, Socialistisk Folkeparti's og Enhedslistens valgkampsgrupper på Facebook.
Jeg selv er klar over, hvem der får min stemme, og selvom jeg ikke just personligt støtter hende i alt, så sætter jeg mit kryds ved hende, fordi hun er et kulturelt og nymodent alternativ til kolonihave-æraen, og jeg er mest enig med hende i forhold til andre. Men hende nævner jeg først til sidst....

For mig er det vigtigt at se på politiker, som kan bidrage med noget nyt, og mæglende, så samfundet ikke dyrker fortsat konflikt. I det kriseramte Danmark er det jo pt allermest galt mellem 2 religioner. Og da Lars Hedegaard gik en tak videre end bare at nævne mulige kulturforskelle mellem danskere og andre, så så jeg sort ved hans landskendte citat:

"Det er normalt, at muslimske mænd voldtager deres familiemedlemmer", samt at "muslimer må gerne lyve ifølge deres egen religion"


Vi mangler bare at høre, hvad Trykkefrihedsselskabet nu mener om, hvis jeg sagde at "Det er normalt, at kristne præster misbruger uskyldige børn og ødelægger deres liv, mens kirken forsøger at skjule hvad den kan"?
Eller har man ingen holdning dertil? Ingen tekst giver f.eks. muslimer lov til at lyve for sjov, selvom racistiske debattører som Arne Hjort Knudsen, Poul Berg, Lars Aarup og Nikolai Sennels påstår det i flere medier, da teksten i Taqiyyaen siger, at hellige krigere og soldater må lyve, og det er der ikke noget underligt i, fordi det er en del af krigen, at man lyver for at narre sin fjende... Det gør vores soldater og efterretningstjenester også. Og kristne har historisk set lavet akkurat så meget vanvid som muslimer. Alle steder, hvor f.eks. oprindelige naturreligioner er blevet udslettet, der har kristne været involveret. Angående forfølgelse af vantro, hellige krige og racepolitik, så har kristne heller intet at lade muslimer høre. Alligevel peger evangelister konstant fingre af muslimer. Og ingen politiker med dansk baggrund tør åbent at vedkende sig islam, undtagens hende, som jeg vil stemme på, da man ellers bliver fremstillet som terrorist af Dansk Folkeparti.

Og der er altid kun en hovedmistænkt, som kun kan være det parti for tosser, der hele tiden skaber disse tørklædespøgelser i Dannevang...
Kun et parti bruger et gammelt partinavn og samme metoder, kun et partis indavlede fætre skaber religiøse fjendebilleder for at sejre, kun et partis medlemmmer i knibe kalder ynkeligt på ytringsfrihed, kun et partis landsmøde kanoniserer pædofilt forgangen kulturarv som nutid, kun et partis kandidater lover ussel mammon til kernevælgere, kun et partis folkevalgte truer tomt med pisk at ville irettesætte regeringen igen, kun et partis top kalder sig stueren med folkets magt, kun et partis moder påstår at kende den lille mands behov og kun et partis fodfolk sender fortvivlet post til modstandere... Det er til grin, at mere end en ud af 8 stemmeberettigede i Danmark vedkender sig et sådant sjofelt projekt, men hvad værre er, så er det parti af huleboere parlamentarisk grundlag for en regering på alle fire, som er glade for den støtte bagfra...
Gæt selv, læser...;)
Men desværre kopierer modstandere nu deres politik, ligesom Venstre stjal Socialdemokratiets for at vinde valget i 2001... Over en tidsramme på kun et år er DF's partipolitiske underklassevås om tørklæder, asylansøgere og lømler blevet efterfulgt af skulderklap fra Socialistisk Folkeparti's topstyrede middelklasse, så de kan fiske stemmer ved at blive regeringsduelige for Helle Thorning og kompagni... Integriteten er nu forsvundet for et engang humant parti, og man kan ikke trække i land hele tiden.

Hvis Du som læser så spørger Dig selv, hvad Du kan gøre mod sådan noget, så er løsningen her:
I et land, hvor flertallet i Parlamentet lovgiver efter eget forgodtbefindende eller når skaden er sket, hvor dommernes tro og tøjstil afgør udfaldet for højrefløjens diskussion, hvor politiet udøver overmagt på liggende aktivister og uskyldige, da skal man give det kamp til stregen med civil ulydighed i medierne hver dag...!
Det er mit menneskesyn!!!

Og at Villy Søvndal med et popkrav krævede sundhedsminister Jacob Axel Nielsen fyret pga sparekrav og fyringer hundredevis mindede om endnu mere populisme.... fra populær-Socialisterne? Søvndal elsker åbenbart den rolle! Hvordan skulle Jacob Axel Nielsen kunne skaffe den milliard som Lars Løkke har foræret til privathospitalerne....?

For mig er altså en stemme på Socialdemokraterne nemlig en stemme på fortsat fremmedhad, da Helle Thorning-Schmidt's Gucci-taske ikke rummer humanisme, og derfor befatter jeg mig slet ikke med det parti mere, selvom dets grundlægger Louis Pio var den person, som har inspireret mig mest.

Så er der SF:
Kvinder som Karina Lorentzen-Dehnhardt i Syddanmark, der gør et fortrinligt politisk fodarbejde, står for mig som værende den politiker i Socialistisk Folkeparti, der fortjener en fortsat plads i Tinget. Jeg kunne nævne Jesper Petersen fra det modsatte køn, der også er SF'er i Sønderjylland, men han virker for tiden som en, der ikke aktivt bekæmper VKO.

Men jeg støtter ikke SF mere.
Villy Søvndal kunne nemlig f.eks. også have sat sig ind i sagen angående skolemøderne uden fædre på Holbergskolen i København, men istedet valgte han at lege et sneboldkastende skolebarn, som sad udenfor vinduet, mens de voksne kvinder diskuterede tamponer med mere. Altså intet af interesse for ham, men han skulle lige styrke sine meningsmålinger hos mændene. Og nu hvor han gjorde alt for at virke ligeså stærkt populistisk som Pia Kjærsgaard, så undsagde SF’s lokalformænd Villy’s retorik på det skarpeste. Ikke særligt smart, men Pernille Vigsø Bagge tog da afstand fra formand Villy.
Men derudover, så dengang, hvor SF’ere igen undsagde formanden, og andre ikke ville tale imod nogen af dem, så dukkede spørgsmålet op for mig : “Er SF topstyret som DF?”

Dette tog jeg op allerede i marts 2009 på Facebook og i diverse indlæg til andre medier, da der på SF-Sønderborgs kandidatliste til Kommunalvalget ‘09 manglede mange navne i forhold til valget ‘05… Men dette og andre fakta måtte man ikke påpege ifølge den sprogligt og mentalt udfordrede formand for SFU-Sønderborg (Kontaktperson Phillip Davali)
Dette er mit oprindelige indlæg.
Døm selv…

Topstyrede SF’ere.
“Nu har SF-Sønderborg endelig fremvist offentligt, at de er topstyret. Indspiste kliker fra Nordborg og Sønderborg har på deres opstillingsliste til kommunalvalget valgt at se bort fra mulige kandidater i Sundeved, Broager og Gråsten, samt har de ikke en eneste SFU’er med på listen. Mens Socialdemokraterne i Sønderborg har lært af tidligere tiders fejl, så er SF gået et skridt tilbage til ikke at have nogen unge eller lokale profiler til valget ‘09 i Ny Sønderborg Kommune.”
(Bragt i Sønderborg Ugeavis d.1/4-2009)


(Philip Davali med sit playboy/gigolo-image)

I det indlæg mente jeg spidskandidaten for SF til kommunalvalget i Sønderborg, Jørgen Jørgensen, kandidaterne Nina Gabelgaard og Betina Kapke-Madsen, samt Regionskandidaten John Hyrup Jensen’s fåmandsvældige tendenser i SF-Sønderborg, og ingen anden kandidat udover dem. Selvom jeg også senere beskyldte dem for akademisk kammerateri, så var det hovedpointen. Derefter kom SFU-Sønderborgs Philip Davali med personlige fornærmelser af laveste skuffe på Facebook, da han i sin afmagt ikke kan tåle kritik eller ytringsfrihed! Derfor opfordrede jeg alle til ikke at stemme på SF til kommunalvalget i Ny Sønderborg Kommune, og jeg opstillede selv for Enhedslisten.
Måske vil nogen kalde indlæggene at bære nag, eller denne konstaterende Facebook-kommentar af mig til min note for ondskabsfuld : “Phillip Davali er nu taget til stikpillebehandling, da han er en psykisk uligevægtig lakaj med inkontinens… Hans løgne drev ham til vanvid, siden ytringsfrihed er en by i Rusland for hans paranoia.”

Lav kortslutning kan man sige, men begrundet. Jeg skriver altså aldrig læserbreve, indlæg eller noter for at tækkes pamperiske strikkeklubsbolsjevikker som Philip Davali, der startede Facebook-kævleriet mellem os ved at kalde mit indlæg/note for lort.
Siden fulgte flere sager, hvor SF lokalt og på landsplan ændrede politik for at tækkes mulige vælgere, der synes om Villy Søvndal, men vil have indrømmelser. Der har været kritik, men det blev tiet ihjel ligesom Andreas Røpke’s idiotiske regionale studehandel. Han forsvandt stille ud af bagdøren, ligesom balladen… Pilip Davali har senere forsøgt at få mig til at slette hans navn i denne forbindelse, men beviser det ikke bare pointen?

Jeg kunne se bort fra alt det, og give min stemme til den Karina Lorentzen-Dehnhardt, men nej.

Og så er der kun et parti tilbage, men den brugte gamle garde af lokale Enhedsliste-medlemmer, der opstiller til Snapstinget, vil jeg aldrig pege på, da de ikke i det fjerneste fatter udviklingen hos de unge sønderjyder. Og derfor ser jeg kun en, som "værdig" til at få min stemme, og det er Anna Rytter fra Odense. Hun bor dermed sagt i Syddanmark, og hvis valgkredsenes sammensætning ikke giver mig mulighed til at stemme på hende pga hun måske kun opstiller i Fyens Storkreds, så fører jeg ihvertfald selvstændigt valgkamp for hende og partiet hernede ved grænsen, og det udenom EL's valgkampsgrupper, da det Nørrebro-parti aldrig fatter sønderjyders aversion og kampvilje mod storbyens ligegyldighed overfor provinsens tab af arbejdskraft med mere, og plakatkampagner mod nazisterne i Sønderborg, men de skal altid bedrevidende mane til flommepacifistisk pædagogik. Plakater, pjecer og andet omdeler jeg meget gerne, da jeg ser det som en borgerpligt at være aktiv, hvis man vil ændre folks syn på fremtiden.
Og hvorfor lige hende? Jo, fordi Anna Rytter er nemlig som muslimsk gift inde i en kultur, som flere danskere ikke ved noget om, og hun trænger til at blive hørt, da hun kan vise danskerne vejen til en sameksistens med muslimer og andre kulturer. F.eks. er der kun tre kvinder i Danmark, der går med burka, mens omkring 150-200 går niqabklædt, hvoraf 60-80 af dem er danske kvinder, som er konverteret til islam. Der går altså andre farlige maskerede folk rundt med mord, perverse fantasier, kriminalitet og narkotika af enhver art på hjernen, men de får ikke en 69 sider lang rapport, hvilket er endnu et grimt bevis på VKO-regeringens menneskesyn på alt, som ikke er hvidt...

Efter al den tid, hvor DF har spredt løgn på løgn ind i danskernes bevidsthed, så viser udlændingedebatten sig igen uden holdbar basis for at arabere eller afrikanere vil "overtage" Danmark med deres angiveligt farlige kultur og religion, indtil man dog igen kan læse i aviser velbeslåede nationalistiske bibeltro danskere, såsom Geoffrey Cain, kalde fattige i den Tredje Verden for nassere. Men hvert år har danskerne altid råd til prangende julepynt, sanseløse julefrokoster og livsfarligt nytårsfyrværkeri uden nogen virkelig samfundsmæssig nytte, selvom lidt småmønter eller mandelgaver til sultende børn i Afrika ville gavne mere.
Sjovt nok kræver Afrika kun det, som er dens ret: Genopbygning af alt det som hvide koloniherrer og FN har ødelagt for kommende generationer... Alle børn har nemlig ret til fire vægge, mad og en skole, men det er jo nemmere for rige smovsere at påstå, at det sorte barn har bagtanker, og det mens andre kristne europæere stadig undertrykker dem i flygtningelejre via våbengale magthavere, så andre hvide kan udnytte Afrika's ressourcer af diamanter, eksotiske dyr og sexslaver, som sendes til Europa. Så giv en skærv til de farveblinde ateister, fordi de må da kunne se udover alder, religion og hudfarver... Ingen politikere har noget af det førnævnte som deres mærkesager, men Anna Rytter er nemlig sådan en, som kæmper for de små i samfundet, og så bekæmper hun denne farlige danske isolationsnationalisme.

P.S.: Jeg kan også finde på personligt at støtte Margrethe Monika Hansen fra det Radikale Venstre, der er en ivrig antiracistisk blogger, med gågade-aktivisme og andet, og omdele hendes personlige pjecer, da hun måske også opstiller, men vi får se om hun fatter hentydningen.

6 kommentarer:

Philip sagde ...

Hej Per
At jeg synes, det er ubehageligt, at du kommer med så voldsomme angreb og påstande om mig uden at have noget at have det i, beviser ikke din pointe.
Det viser bare, at jeg ikke har lyst til at underlige mennesker uden noget bedre at lave, hænger mig ud ved navn på nettet, bare fordi jeg påpegede, at du ikke vidste, hvad du snakkede om.

Men da jeg så prøvede at forklare, hvordan det hang sammen blev du sur og kom med underlige personangreb af laveste skuffe.

Og hvorfor fortæller du ikke den sande historie om, hvorfor du ikke længere er i Enhedslisten?

Du råber højt om ytringsfrihed, men ytringsfrihed kræver, at man tager den seriøst og ikke misbruger den.

Du bør iøvrigt huske at sende en advarsel til enhver kandidat du overvejer at "hjælpe". Jeg har ærlig talt ondt af Anna Rytter.

Per19gryn sagde ...

Jeg synes, at du skal læse mine andre indlæg, Philip. Men det kan du vist ikke rumme. Du forklarede ikke en skid under kommentarerne på min Facebook-note, da du uden grund angreb mig for angiveligt at skulle have nedgjort din mor og Karin Petersen. Men jeg nævnte kun dem, som jeg har et horn i siden på i SF-Sønderborg. Så der var en grund til min "stikpille-kommentar". Jeg meldte mig selv ud af Enhedslisten, fordi Per Clausen og Line Barfod tog afstand fra mig, før de vidste hvad jeg havde sagt. Og Barfod vidste ikke hvem jeg var, selvom jeg stod på hendes venneliste... Og racister som Kim Møller har i en rum tid hetzet bloggeren Margrethe Monika Hansen, og gør det stadig, men ingen fra SF eller EL hjælper folk, som f.eks. Paul Nissen fra Aabenraa, Sacir Camo fra Hjørring, Morten Bro fra Broager eller Henning Sørensen fra Grenaa, der er ivrige venstreorienterede læserbrevsskribenter, men som ofte bliver truet eller chikaneret. Pt samler jeg sammen med Anna Rytter ind til en børnefamilie i Odense, samt hjælper jeg andre folketingskandidater fra EL og er aktiv i foreningsarbejde på lokal plan igen. Noget du kunne lære af. Jeg har skabt netværk mellem medlemmer af Die Linke, PSOE og andre socialistiske partier på MySpace og Facebook, men igen taler du om noget, som du ikke ved noget om. Du er en sørgelig lille dreng, der ikke var i stand til at få en SFU'er opstillet til et byrådsvalg.... Noget som jeg var istand til i 2005, men så valgte SFU at støtte en anden kandidat midt under valget. Denne kandidat skulle overtage et debatmøde for mig, hvilket jeg tillod, men hun mødte aldrig op... Du er så dum at tro, at jeg tager dit åndsbolleri alvorligt, men bliv bare ved... Jeg er kommet videre, men skab bare din egen fantasi om, at du slettede mig. Philip, du er uvigtig.xD

Per19gryn sagde ...

Angående Line Barfod, så mente jeg hendes Facebook-venneliste. Ydermere har jeg slettet flere SF-politikere og SFU'ere på Facebook, da I i mine øjne er at ligestille med Dansk Folkeparti. Øzlem Sara Cekic er også blevet topstyret til stilhed af Ole Sohn, der ikke accepterer uro i geledderne eller kritik af SF's klapjagt på muslimer, når der snart er mediebevågenhed i et valgkampsår. Alle Aksel Larsen's idealer er solgt ud, og SF er idag Socialdemokraternes nikkedukke. Så jeg fik ret... Forresten er der nu et foto af dig på bloggen, så folk kan se, hvor selvforelsket du er.xDD

Philip sagde ...

Hej Per

Hvorfor skal jeg læse dine andre indlæg? Dette indlæg tyder jo ligefrem på generel kvalitet.

Nu lyver du - du nævnte ingen navne i din note - du skar alle over en kam.

Hvilken relevans har det, for det vi snakker om, at Enhedslisten og SF ikke hjælper bloggere? Er det min skyld eller hvad?

Hvad kan jeg lære noget af? Fagforeningsarbejde? Jeg er ikke i arbejde, så det ville være underligt. Til gengæld er jeg aktiv i min interesseorganisation.

Hvornår har jeg snakket om dine netværk? Og det er altså lidt sjovt, hvis du tror, at du forandre noget, ved at blive facebookvenner med partimedlemmer fra andre lande...

Per, nu udtaler du dig jo om ting, du ikke ved noget om. Der var ikke nogen SFU'er, der havde lyst til at stille op. Det har jeg fortalt dig før. Både min søster og jeg blev mange gange bedt om at stille op, men takkede nej.
Du var ikke i stand til noget - ingen kendte dig, men de lod dig stille op, fordi det syntes at det var fedt, at der var en SFU'er der ville. De fortrød så bittert efterfølgende at de gav dig en plads på listen.

Jeg forstår ikke helt, hvad du snakker om med at slette dig?

Er jeg den uvigtige af os to Per?

Ja, jeg har godt set billedet. Sjovt at netop du snakker om selvforelskelse :)

Per19gryn sagde ...

Så du kan ikke rumme andet end hårgelé, og at være arbejdsløs? Og du vil belære mig....? XDDDD
Jeg var istand til meget mere end dig, og hvis SF'erne virkeligt har udtalt det om mig, så er det da sjovt, at SF-Sønderborg senere bad mig komme tilbage i 2008, hvor jeg var aktiv i SFU-Sønderborg... Og Betina-Kapke var for dum til at møde op til et debatmøde på Ahlmann-skolen under valgkampen 2005. SFU's regionssekretær bad mig om at give hende plads til det møde, og da hun ikke mødte op, så var SFU til grin hos VU i Sønderborg, der ikke kunne forstå mit "afbud". Men snak du bare, "kvotedreng". Du har kun formandsposten i SFU-Sønderborg, og dine andre tillidserhverv at fremvise pga din hudfarve og sleskhed... Og kald mig bare racist, dengse-Philip...xDDD

Per19gryn sagde ...

Du svarer igen ikke på mine agitationer, og får derfor ikke mere taletid på denne blog, buttboy... Jeg har mit på det rene. Og SF-Sønderborg har aldrig kritiseret eller modargumenteret mit indlæg, der blev bragt i Sønderborg Ugeavis d. 1/4-2009, så jeg har nok bare ramt den rigtige nerve hos Jeres "røde" klub. Bloggere og skribenter bliver I aldrig, da I i Jeres pamperi ikke kan lugte til andet end nepotisme, da moral og etik giver Jer allergiske reaktioner..