mandag den 1. marts 2010

Muslimernes udskårne tunger


For en måneds tid siden skrev jeg dette på min gamle Urban-blog, hvilket også blev bragt i Ekstrabladet:
Jan Nilsson angriber i Ekstra Bladet den bosniske debattør Sacir Camo for at være en af de muslimske skribenter, der generer andre debattører med trusselsbreve, hvilket jeg af egen erfaring ved ikke passer. Pga en angivelig ven’s frygt for repressalier, når han bruger sin ytringsfrihed, så postulerer Jan Nilsson sådan noget. Sacir Camo har tit selv modtaget ulækre ting med posten, såsom patroner og fæces… Men det er jo allerlettest at skabe illusionen om, at danskere aldrig sender hadepost til fredelige debattører. Jeg selv modtager den også fra amatøridioter i brevform og via mails og kommentarer på internettet, men jeg er jo en mand, så jeg brokker mig ikke som Jan Nielsson, men griner over DF’ernes fantasiløshed og ignorerer tilsidst folk udenfor pædagogisk rækkevidde. Ikke fordi jeg er narcissist, men deres frustration, når DF’ere bliver hånlige, harmfulde og retvisende i verbale gentagelser overfor mig, viser mig at jeg har ramt et ømt punkt…

Situationen vil dog stadig være den samme for mange, som skriver læserbreve mod DF og yderligtgående borgerlige, der kun kan kalde en anden moddebattør for terrorist, kommunist, landsforræder, udansk og andre ting, når de ikke kan finde på modargumenter mere... Men jeg tager disse klassificeringer som ros.
En uge før indlægget om Sacir havde der nemlig været en anden sag om Hamid El-Mousti, hvilket jeg også skrev om på min Urban-blog:
For mange har Hamid El Mousti overreageret, og er nu en landsforræder… Men ikke for mig…! Han har spredt Dansk Folkeparti’s propaganda over hele verden, så muslimer ved, at danskerne ikke formelt tager afstand fra Jesper Langballe’s retorik, og Lars Hedegaard’s hadske teorier. Hamid’s metode har jeg også benyttet mig af via internettet det sidste halve år, så alle mine udenlandske venner kender til muslimhetzen i Danmark. Folk kan kalde mig, hvad de vil, men jeg og mange danskere spreder rygterne om Danmark’s racisme idag, ligesom jøderne gjorde om nazisterne for 75 år siden… Omtalen af Danmark kan på den måde koste liv og mange penge for danskerne, og er bevidst landsskadelig virksomhed, men det har denne regering også været de sidste 9 år!!!!!!!
Ytringsfriheden er for alle, siger man rævestolt i Danmark, men ikke så længe den går mod danskernes selvopfattelse....?
Ytringsfriheden er for alle danskere!
Ifølge Kirkeflygtningene og etniske danskere, så råbte mange højreorienterede "At lov er lov, og loven kan kun tolkes, som vi gør!" Hvor er de højreorienterede nu, hvor Claus Hjort Frederiksen og Birthe Rønn Hornbech er afsløret i at bryde loven med mere?

Her er nogle punkter, som stadig er aktuelle i et land, hvor asylansøgere syltes...:

1. Der florerede rygter omkring oktober 2009 i Danmark, blandt andet i læserbreve, at der blandt de 282 afviste irakere, skulle befinde sig dømte pædofile. Det er ikke korrekt, hvilket Politiet sagde i Information 22.9. De dømte tilhører en gruppe irakere, som forlængst er udvist ved dom, og de havde intet med den sagen i Brorsons Kirke at gøre. Det bør man notere sig, inden man sluger løgnen råt, fordi folkene bag fejloplysningerne er nemlig ikke mandfolk nok til at undskylde fejloplysningerne. Havde løgnen ramt jøder, så havde vi alle protesteret, men nu er det jo "kun" muslimer....!

2. I Debatten d.10/9 på DR2 udviste Søren Pind igen manglende moralsk tække ved at konstant at afbryde under udsendelsen og give kendte, som han var uenige med angående Irakerne i Kirken, hånende øgenavne og kalde dem oprørere. Ydermere nedgjorde han folks forpligtighed overfor næstekærligheden som værende politisk... Hvis der er nogen, som er antidemokratisk og misbruger religion, så er det ham, der bruger den førnævnte propaganda mod civil ulydighed.

Og selvom politiet i oktober afkræftede Søren Pinds uhyrlige påstande om, at kirkeasyl blandt andet støtter en voldtægtsmand, så fortsatte Pind sin afart af en hetz... Det ses normalt hos børn, som tror, at bøhmanden er under sengen, selvom far har sagt, at det er usandt. Selv DF kan adskille sagen om voldtægtsmanden, og de afviste irakere...! Pind har sjovt nok tilføjet/ændret i sin blog, hvilket næppe er uden grund. Pind har på bloggen også bragt et billede af en mand, som han påstår, er voldtægtsmand. Men det er afsløret, at billedet er af en helt anden mand...! Pind var en skændsel!

3. DF' næstformand i Folketinget, Søren Espersen, beviste d. 6/9 i Ekstrabladet nok engang, at DF er villige til at bruge ekstreme løgne for at nedgøre modstandere. For at håne burkaklædte Anna Nielsen skriver Søren Espersen : "Hendes mand er tossen, som ville myrde tegneren Westergaard..." DF ved nok ikke, at det er en dansk tradition, at enhver er uskyldig, indtil det modsatte er bevist...

Den 10/9 blev den verbale modstand for stor for DF, eller manglede Folketingsmedlem Martin Henriksen fra DF argumenter ved at skrive et nærmest ateistisk brev...? Nå nej, fordi han glemte jo at nævne alle de onde ting, som skete i Jesu navn...! For ham er Danmark involveret i en frihedskamp, men vi er da den angribende part i 2 krige i udlandet, og herhjemme hetzer endda borgerlige mod alle muslimer med skræmmekampagner, selvom disse stadig er langt i undertal, socialt underkuet i et såkaldt kristent land og ikke har grebet til andet end demonstration mod forholdene... Eller er ytringsfriheden endnu kun forbeholdt hvide kristne, som stamper i gulvet, når de ikke får deres vilje? Magen til barnlighed...
DF har i den grad hjulpet til med, at gøre hverdagsracismen stueren. Den stikker sit grimme fjæs frem hver dag, når en muslim eksempelvis er uden job, så kaldes han nasser, men har han job, så klandres han for at tage danskeres job. En pizzabager knoklede hårdt, købte den flotteste bil i kvarteret og blev kaldt "storsnudet perker".

"VI elsker dette land! DE hader dette land! DE hader os! DE vil ødelægge vores kultur! Hver eneste kristen bør stå sammen!"
Dette har man ofte hørt DFére sige, men det er et citat af Ku Klux Klan....!
Lad os kalde en spade for en spade, og lad os kalde de ekstreme nationalister for det de er, nemlig semi-nazister...!

Men alle de 3 ting må ikke gentages, for så er man samfundets fjende nr.1 eller kommunistisk rygtesmed ifølge VKO...
Undertegnede er træt af at høre politisk farvede postulationer på alskens medier, selvom de påstår, at det ikke forholder sig sådan. Det pantsætter journalister som Borgen's salgsmedarbejdere... Istedetfor burde man kunne rumme højre og venstre spektrum, så vores offentligt ansatte og tinsoldaterne i Afghanistan kan imødese en nemmere og overskuelig hverdag. Danmark kan rumme mange kulturer og synspunkter, men det kræver respekt og forståelse. Så lær din familie, nabo og kollega at kende, så de bedre forstår Dig... For ellers ender man som led smædebrevsskribent, der spreder had som selvpromovering for ensomhed. Det er bedre at stille dybe spørgsmål, da man derved udviser sund nysgerrighed.

Ingen kommentarer: