fredag den 4. februar 2011

Endnu mere læserbreve

"Lektiecafé latté"
Regeringen glemmer igen at ikke alle har internet, når de skamroser deres nye tilgang med lektiecaféer i cyberspace... Det får indvandrere og andre udlændinge nok også skylden for af VKO, og revser deres disinteresse for Birthe Rønn's nye "projekt", men hvem var det nu som kun giver deres forældre starthjælp, og SU'en giver heller ikke nok penge til PC og netforbindelse, vel...?

"Tågehornssnak"
Jeg hørte på TV2 News igår, at DF's "tågehorn" Martin Henriksen var på vild verbal flugt fra den tåbelige lov, som han selv har stemt for. Nu skal der pludselig ses på sagen omkring den afghanske tolk, så han kan få opholdstilladelse. Hykleriet kender ingen grænser hos DF, når pressen hiver den ene pinagtige sag efter den anden frem!
(Bragt i EB d.2/2-2011, hvilket medførte et svar fra Martin Henriksen d.3/2, som kaldte mig den "flittige skribent".)

"Udenomslovning"
Martin Henriksen kan svare udenom herfra til dommedag, men det, der tæller for meningsdannerne, er handling, før medierne tager sagen op, og det burde DF's "flittige lovændrer" Martin Henriksen vide...
(Det var så mit modsvar til hans modsvar, og det blev sjovt nok bragt d.6/2-2011 i EB)

"For nogle gælder der ingen regler"‏
Helle Thorning-Schmidt og Ole Sohn fik på hatten for deres fejl i fortiden, mens de borgerlige frydede sig, og hånede dem. Især Pia K. og resten af DF-pakket. Da Kjær-sagen så kørte, så måtte folketingsmedlem Rasmus Prehn ikke kritisere Henriette Kjær, fordi ledelsen i S og SF ikke ville gå efter "manden", men bolden. Og når valget så er tabt pga personfnidder, så klynker venstrefløjen. Politikere skal være overmennesker, hvis de forlanger af os, at vi skal stramme livremmen. Især gælder det teknisk insolvente Lars Løkke... Lige for lige, fordi hvis ærligheden kan omgås af politikere, så skal borgerne ej heller straffes, hvis de gør det samme, og så hersker der ikke lov og orden i Dannevang, vel...?

Ingen kommentarer: