onsdag den 13. oktober 2010

S-SF's Ghettomanifest


Ikke bare at udspillet er fuld DF-propagandatække, men stavefejlene viser, hvor lidt tid man har brugt på det. Efter et par sider stoppede jeg at tænke på Helle T. og Villy S. som normale mennesker....

Jeg citerer ordret fra www.socialdemokraterne.dk:

Citat 1: "Vi nægter at acceptere en tilstand, hvor politiet ikke kan patruljere uden at rykke talstærkt ud."

Er det at give de ikke-kriminelle beboere tryghed? For politibetjente masseanholder også uskyldige, der er fanget i krydsilden... Bare spørg folk på Nørrebro om klimatopmødet og 1/3-2007!

Citat 2: "De unge ballademagere skal mærke, at det har en konsekvens første gang, de begår hærværk eller stjæler en cykel."

Nå, okay, tonen bliver nu barsk over for børn, men hvad med teenagere i Hellerup, der gør det samme?

Citat 3: "Der er brug for, at Danmark som samfund viser, at vores retssystem virker - også i ghettoerne. I dag er der for få sager, der bliver opklaret. Og der er alt for lang tid imellem, at den unge bliver opdaget, dømt og straffet. I dag er der et krav om, at voldssager skal afgøres efter 37 dage, men den gennem-snitlige sagsbehandlingstid er dobbelt så lang. Flere integrationskonsulenter fortæller om, hvordan unge griner af det danske retssystem, som de ingen respekt har for. Derfor skal der laves et fast-track igennem retssystemet for alle sager. Vi kalder det 30-20-10-modellen. For unge i ghettoområ-derne skal det gælde, at politiet har maksimalt 30 dage til at bringe sagen for domstolen. Retssyste-met har maksimalt 20 dage til at dømme og udmåle straf og kriminalforsorgen har maksimalt 10 dage til at finde et passende afsoningstilbud.
Vi har en klar forventning om, at det kan ske endnu hurtigere i de fleste sager."


S-SF pålægger altså retsystemet hurtigere domme, så det for det første bliver dommerne med mere presset, og for det andet laver pressede dommere fejl. Men uskyldige ghettobeboere er jo bare skrammel, eller hvad...?

Man gør forskel på Mjølnerparken/Vollsmose og så f.eks. hvor middelklassen bor. Middelklassen begår også kriminalitet, men dem vil S-SF have som stemmer. Og det er fandme da ikke kun indvandrerdrenge, som griner af retssystemet.

Citatet, som alle overser: "Flere integrationskonsulenter fortæller om, hvordan unge griner af det danske retssystem, som de ingen respekt har for."
Fuck Jer, S-SF, I er som DF!!!! S-SF's tone er så klam, at jeg stopper her med at citere fra det ghettomanifest, da dem, som kan støtte en sådan planlægning fra 2 engang humanistiske partier, ikke må have skrupler med at gemme de svageste i samfundet bag celler... Hurtigere domme er værre end hårdere straffe, da man mister friheden hurtigt uden at blive hørt ordenligt. Men en 13-årig indvandrer er nok mere samfundsskadelig end Brian Sandberg, som stadig ikke har en dom for kriminalitet, men Sandberg er jo en middelklassedansker, og det er den 13-årige indvandrerdreng jo ikke, vel...?

Ingen kommentarer: