søndag den 3. oktober 2010

Den forløbne uges afsendte læserbreve (26/9-2/10)

5/10:
Lars "Berlusconi" Rasmussen
Lars Løkke står og siger at alle papirerne er udleveret til Rigsrevisoren, så er det bare uheldigt, at denne meddeler, at han til trods for flere henvendelser ikke fik udleveret alle de papirer med beregninger, som han krævede og som han har ret til...! Da journalister minder Løkke om dette, så blev han igen sur og vrissen, og viste sig igen som den sure, magtliderlige og arrogante herre han er. Han minder om Berlusconi....!


2/10:
"Halal 2"
Når man elsker at publicere halve sandheder om halal, så kunne man overveje at bringe indlæg, der oplyser danskerne om danske slagtemetoder også, da de fleste tydeligvis ikke fatter en hujende fis om slagtning i dette land.

"Sagen er bøf"
Naturligvis har Contador og andre ryttere der træder så mange watt at det er overmenneskeligt, da ikke benyttet doping. Tyler Hamillton havde en ufødt tvilling der var skyld i en positiv prøve, Contador siger, at det er en bøfs skyld, ihvertfald ikke muskelopbyggende bloddoping da. Det næste bliver vel at det er en nedgroet negl der får skylden for at have standset blodtilførslen til hjernen.

"Du må, du må ikke"
Hvis det er iorden via tegninger at fremstille alle muslimer som terrorister, så må det da også være iorden at lade kongehuset fremstå pornografisk? Men åbenbart må billedet "Dusken" ikke udstilles. Ak ja den kære ytrings- og hånefrihed....!

27/9:
"Halal"
Kenneth K. Bjert er imod halalslagtemetoden i EB, og det kan man sagtens være. MEN mange af de, der klager over at dyrene er levende, mens de bløder ihjel, burde seriøst besøge et dansk svineslagteri, hvor grisene bedøves af gas og får halspulsåren skåret over for så at bløde ihjel....! Desuden viser undersøgelser fra blandt andet Hannover, at dyrene ikke lider, og muslimer tillader ofte bedøvelse.

26/9:
"Lefleri"
TV2 viste igen deres blå lefleri med de par sekunder de havde om S-landsmødet, mens DF fornylig fik nærmest ubegrænset taletid...

Ingen kommentarer: