søndag den 17. oktober 2010

Fair Løsning???

I sidste uge åbnede jeg min postkasse, og måtte finde dette fra oppositionen... Og jeg citerer ordret, inden jeg derefter kommenterer hver sektion i dette håbløse brev:

VI HAR EN LØSNING PÅ KRISEN

Kære dansker

Vi skriver til dig, fordi Danmark har store problemer.

Vores økonomi er i krise. Mange virksomheder drejer nøglen om. Dygtige mennesker får en fyreseddel i stedet for et skulderklap.

Hvis vi ikke tænker os om, gør vi ondt værre. Vi kan ikke spare os ud af krisen. Vi bliver ikke rigere af, at vores børns skoler bliver dårligere, og at ventetiden på hospitalerne bliver længere.

Der er kun én ting, der virker, og det er at få væksten tilbage. Derfor har vi fremlagt en plan for dansk økonomi. Den har to trin.

Først sætter vi gang i Danmark. Vi vil gå i gang med nogle af de opgaver, der alligevel skal løses før eller siden. Vi vil renovere plejehjem, skoler, veje og kloakker. Vi vil investere i forskning, ny teknologi og miljøet. Det skaber arbejdspladser.

Når væksten er tilbage, får vi en ny udfordring. Vi kommer til at mangle arbejdskraft. Der bliver flere ældre og færre til at betale velfærden. Uden flere arbejdstimer bliver vi et fattigere land.

Vi foreslår derfor, at vi alle - i gennemsnit - arbejder en time mere om ugen. Naturligvis med fuld løn.

Vi synes, at alle skal være med til at skabe velstand. Det er en bedre løsning end at afskaffe efterlønnen eller forringe servicen til de ældre, børnene og på vores hospitaler.

Først nye job. Så abejder vi mere. Det er en fair løsning for Danmark.

For Socialdemokraterne og SF er det vigtigt, at vi i en krisetid skaber tryghed om den enkelte families økonomi. Derfor vil vi ikke hæve indkomstskatten for almindelige lønmodtagere, vi vil heller ikke ændre boligskatten.

Det er nu, vi skal tage et fælles ansvar for Danmark. Vi håber,
at du vil være med.

Tak for din tid.

Med venlig hilsen

Helle Thorning-Schmidt (Formand, Socialdemokraterne)

Villy Søvndal (Formand, SF)


Kommentar(er):

Til at begynde med, så var ingen mere i tvivl om at VKO har skabt en krise for middelklassen og klasserne derunder.... Det er jo ikke de ufaglærte, som får gyldne håndtryk for at holde kæft. Og de skal ikke betale krisen, som bankerne skabte...

Besparelser skal der til, men det er ikke de, som har lidt, som skal dele med skattefar. Det er politikerne, bankcheferne, firmabossen og andre overbetalte pampere. Deres børn og forældre lider jo ingen nød, men de får stadig høj kommunal service, selvom kistebunden er fyldt hos dem.

Meget af vores infrastruktur trænger til en overhaling, men det er primært ghetto'erne, vandforsyningen og landbruget, der trænger til at blive udforsket og styrket. Miljøhysteriet er der penge i for dem, der spekulerer i at skabe panik, men rent vand, mad fra bonden og et ordentligt sted er mere vigtigt end broer, veje og dyreracer, som er for dumme til at overleve.

Indvandrere og udlændinge, også dem med faste jobs, vil gerne byde ind med noget nyt, så vi kan skabe vækst i denne alt for nationale stat, men nytænkning indenfor dette område tillades ikke, da udlændingepolitikken herhjemme gemmer selv højtuddannede væk, eller ikke engang tillader dem indrejse. Og det er ikke kun dem med mørk hudfarve, som jeg snakker om. Danskere snakker kun et fremmedsprog, nemlig grimt og fordansket engelsk, selvom vores største handelspartner er Tyskland... Derudover så er fødselsraten lav i Danmark, men når S-SF's nye guru DF nu tit siger, at visse indvandrere yngler som en bestemt gnaver i kloakker, så må danskerne bare droppe prævention, udenomsknald og finde en partner, som de kan få flere unger med. Karrieren lider nok et knæk for begge køn, men egoismen er uvigtig, når man kan kneppe sig til meget mere dansk arbejdskraft fremover. Ikke? Sandheden gør ondt, når det her land kan lære fra andre kulturer, som ikke uddør som folk.

Skatterne skal hæves, så enhver betaler sin del i procent. Når nogen slipper, så er det fordi at S-SF igen fedter for laveste fællesnævner, og med tiden er de 2 midterpartier lige så lidt en del af venstrefløjen mere, som at Flemming Rose skulle ville udgive Muhammed-tegninger uden bagtanker...

Helle og Villy, I og tossen Løkke taler ikke for mig, og om mine ønsker for dette land, da jeg vil have en republik med multikultur, blomstrende turisme, ytringsfrihed til og udlevelse af alle religioner og ideologier, undtagens nazister, da jeg er en hadsk kommunist med tendenser til verbal terror....! ;)

P.S.: Vintermørket er på vej, men "varmt" sind som mit, ser frem til lysere tider, hvor en anden blokfarve giver håbets lygte et nyt pift... Men jeg regner med at forblive pessimist-bloggeren, når det omhandler denne rådne stat kaldet Danmark.


Ingen kommentarer: