torsdag den 28. oktober 2010

Midtugens læserbreve (26-28/10)


Cain's mærke
Geoffrey Cain's seneste læserbrev i EB viser, at han har plagieret og omskrevet Wikipedia's beskrivelse af Palæstina. Han glemmer, at mange (Tyrkerne, briterne, araberne, israelerne og Hamas) har taget beslutningerne for området, eller så har de 5 førnævnte underkuet palæstinenserne med magt, så de ikke kunne bruge jorden selvstændigt, til f.eks. at dyrke den. Palæstinenserne er folket uden land idag, ligesom jøderne var for 63 år siden, og tostatsløsningen støtter mange palæstinenserne (PLO) stadigvæk, men Cain ser jo måske helst en "Endlösung" på det hele, eller konflikt om man vil, så israelerne ikke skal dele området. En løsning kræver nemlig, at begge parter vil freden, og israelerne bygger stadig bosættelser på palæstinensisk jord, hvilket ikke fremmer nogen fredsproces...

(Her nedenunder er linket til Wikipedia's beskrivelse af Palæstina.)
http://da.wikipedia.org/wiki/Pal%C3%A6stina

Tvang
Efter igen at have set en udsendelse om, hvor uanstændigt svinsk vi behandler rimeligt kloge dyr som grise, så skulle enhver dansker fandme tvinges til at se en sådan udsendelse en gang om ugen! Men det er jo lettere at forholde sig til kjolerne fra Vild Med Dans en gang i ugen og flygte fra, hvad man accepterer, som finder sted af vanrøgt af dyr....!

V og K's indvandrerstop i ghetto'erne‏
Venstre og Konservative vil igennem kommunalt tvang have et indvandrerstop i ghetto'erne, da de mener, at det vil løse problemerne der. Men de kan da tage alle de royale besiddelser, og indkvartere indvandrere der... Det har de gjort før, da hele kongehuset er et miskmask af flygtninge fra Grækenland, Caix og Australien, samt andet kronet indavl.

Ingen kommentarer: