mandag den 18. oktober 2010

Nye læserbreve (12-18/10)

Lav opførsel
Ud over at Konservative misbruger sangen "Afrika" på respektløs vis, så siger det meget om dem, at de på Landsmødet tillod en af partiets kommende personligheder at svine Søvndal til som "Vatpik", svine hans ekskone til på en pervers måde og svine Thorning til med klamme ord. De skolegårdsopførsel anvender venstrefløjen ikke om de borgerlige.

"Urummelig forældresvigt"
Mange forældre til "normale" børn vil ifølge en undersøgelse ikke have "vanskelige" børn fra specialklasserne blandet sammen med deres børn i folkeskolen. Hvad så hvis en pige med lammelse i begge ben, eller en kræftsyg dreng vil i Folkeskolen??? Skal de så ned i specialklassen, hvor der er en rampe eller oppasser, fordi den gennemsnitligt tænkende danske middelklasse igen vil først til fadet? Eller er det fordi vi alle skal være ens, og ikke udenfor normen...?

"Sverige vs. Danmark"
Lene Linde har da i EB 100% ret i at det kunne ligne mindreværd fra dansk side, når man skaber et massehysteri over, at en tennispsiller nu p.t. ligger nr. 1. Hun har ikke vundet en eneste grand slam, og når Ulla Reck påstår, at svenskerne er misundelige på ikke at have en Wozniacki, så må jeg minde om, at de har en langt større stjerne Zlatan, og at vi aldrig har nået svenskerne til sokkeholderne, slet ikke hvad sport angår....!

"EU-kommisærens ønskede totalforbud"
Det er da "dejligt", at man vil forbyde frem for at oplyse om faren ved at ryge eller hæve prisen på smøger... Den personlige frihed i det offentlige rum dør mere og mere, og med tiden er vi alle ens kedelige...




Ingen kommentarer: