torsdag den 4. november 2010

"Superegoismens ånd" af Morten Bro


Det kan godt være højrefløjen synes det er rart, at Obama fik smagt nederlaget som republikanske tabere havde patent på. Dog kan Obama vende det til noget positivt, nemlig at hans modstandere nu med et klart flertal SKAL levere. Obama har fået skyld for meget han ikke er skyld i, bl.a. steg arbejdsløsheden lige inden valget 2008 og opgøres som den måned han blev indsat. Obama har totalt manglet at gøre reklame for alt det gode han har fået vedtaget for den jævne amerikaner, og effekterne af dem kan ikke mærkes fra dag 1. Et sygt kristent højre må ikke vinde på langt sigt, for politikere som Palin der end ikke kan unde piger udsat for incest en abort, samt folk der mener fattige bare skal nægtes hjælp fra ambulancer og dø på gaden, lever i superegoismens ånd.

http://current.com/news/90841460_u-s-has-some-of-the-worlds-worst-rates-of-infant-death-teenage-pregnancy-and-child-poverty.htm


(Fremover vil Morten Bro's læserbrevsklassikere, samt hans nyere punchlines være at finde herinde på bloggen som særskilte klummer)

Ingen kommentarer: