onsdag den 24. november 2010

Læserbreve (17-23/11)


"Jobpolitik i Forsvaret"
Lederen af SIAD, Anders Gravers, skal nu bestyre et veteranhjem for hjemvendte soldater... Dette beviser for mig at Forsvaret er gennemsyret af højreorienterede, der lever i et koldkrigsunivers, hvor multikulturismen har afløst USSR som fjenden...

"Oplagte karaktertræk"
Intet land bør give udlændinge point, når man byder dem velkommen, da et menneske i sin helhed har minusser og plusser som ikke kan kortlægges permanent, fordi med alderen udvikler personen og fagligheden sig... Derimod bør man give et karaktertræk tilbage til VKO, S og SF, og det er en strakt midterfinger...!

"Slettelaksdronningen"
Helle T. Schmidt sletter enhver kritik af hende fra debattører på hendes Facebook-væg, og senest i partiets medlemsblad, da Thomas Blachman revsede hendes politik... Med hende som statsminister oplever vi måske igen, at der ikke er noget at komme efter???

""Pointrækker"
Mine sønderjydske forfædre havde ikke nok sprog- og uddannelseserfaring til at være pointdanskere, men mange DF-danskere har heller ej hverken sprog-, erhvervs- eller uddannelseserfaring nok til at kunne hævde sige som værende mere danske overfor udlændingenes kvalifikationer i pointrækken af indrejsepolitikker i Danmark... Man kan ikke opdele mennesker efter point, da Einstein jo dumpede 3 gange, før han bestod den store "prøve".

"Paraboler"
Pia Kjærsgaard har nu fundet noget nyt som hun desperat forsøger at legitimere hendes afsindige forslag om at forbyde paraboler i ghettoer med, hvis kanalerne er uenig med Dansk Folkeparti. Paraboler er grimme, lød det i "Debatten" på DR2, mens publikum ikke vidste om de skulle grine eller blot have endnu mere ondt af hende....!

"Den falske kammertone"
Citronmåner og god tone... Om en uge har DF igen bragt en ny sag på bordet, og S/SF glemmer modstanden mod dem, fordi man vil holde den gode tone. Nyrup har klart gjort en gammel stil til hverdagstone igen, men sosserne ignorerer ham pga tonedøvhed...

Ingen kommentarer: