tirsdag den 18. september 2012

Sensommertankespind

Efter at mit flytterod, redigering af bloggens udseende og andre ferie-eskapader er gemt godt væk, så var jeg klar med nye læserbreve afsendt den 12/9-2012, hvoraf 2 blev bragt i Information (De 2 første herunder). Et af dem blev endda brugt af Nationen på Ekstrabladet til en større debat (Det tredje læserbrev herunder), så mit comeback er vellykket. Selvom jeg bevidst underskrev alle læserbreve som P. Jensen + ny adresse, så må jeg gå ud fra at debatredaktioner kan regne ud at jeg er selvsamme person, som har gjort grin med dem førhen. De par måneder har jeg fra tid til anden kommenteret ting på Nationen eller under diverse blogs, fordi man må holde sig i gang for ikke at skyde forkert fra hoften, når man skriver debatindlæg i eget navn igen.;)
"Lebensraum for Mini-Himmler" Simon Emil Ammitzbøl, der blev landskendt som en frygtsom fodboldspiller på Zulu-holdet på samme TV-2 kanal, stoltserer gerne rundt i et andet tv-program for at fortælle en kvinde, at hun skal klippes, steriliseres og have fjernet andre fejl ifølge hans perfide had. Måske han skulle bruge mere tid i Folketinget, end at lege Mini-Himmler i fjerneren, og måske han skulle besøge folk på gaden og deres hjem + udvise simpel høflighed overfor hans medmennesker end at nedgøre en enlig mor og hendes holdninger. Hvis hans argumentation er nået derud, hvor alt er tilladt, så kan han da søge ind i Dansk Folkeparti, fordi de mangler en primadonna, der skal udbasunere sine nykker på landsdækkende tv efter at Pia Kjærsgaard ikke er formand mere.
"Unødig provokation" En israelsk amerikaner laver en lødig film sponsoreret af tosseprædikanten Terry Jones for at håne en anden religion, og er nu gået under jorden, når denne film nu er skyld i døde amerikanske ambassadeansatte... Og republikanere bruger dette under valgkampen i USA som bevis på at muslimer er onde, og at demokraterne er for slappe. Åbenbart lærer ingen af historien, og derfor sponsorerer muslimer nok snart en film, der viser at diaspora'en var en dejlig udflugt for jøder, Holocaust var en løgn, og at Tora'en hylder dyresex. Nå nej, sådan noget gør muslimer ikke, da de har respekt for andre religioner...
"Halvering af logikken" Først er nuværende formand for Radikale Venstre Margrethe Vestager direkte ligeglad med at folk klager over at miste dagpenge, dernæst mener den gamle radikale formand Marianne Jelved at folk bliver kreative af at miste dagpenge og nu proklamerer beskæftigelsesminister Mette Frederiksen at det er socialdemokratisk politik at gøre dagpangeperioden til en 2årig periode, selvom der er penge til 4 år... Flere folk som i årevis har været medlemmer af A-kasser må føle sig godt dumme nu, samt burde andre fagforeningsbosser end Dennis Kristensen brokke sig over beskæftigelsesministerens nylige udtalelser. Man straffer hermed folk, som har bidraget mere end nok til samfundet, men regeringen er for dumme eller endda for dovne til at finde et ligeværdigt arbejde til disse folk. Måske man skulle gøre ministerlønninger om til akkord, og stramme deres bonusser heftigt, hvis de fejler...?

Ingen kommentarer: