tirsdag den 10. maj 2011

En kontraradikal fyraftenskladde

Her tager man sig fjorten dages pause fra at skrive læserbreve, og hvad må man iagttage? En venstrefløj der barnligt skoser Det Radikale Venstre for at deres politik ud i livet.... Vorherre bevares!
Jeg er da enig i at radikale meler deres egen kage, som kan springe i luften, men direkte angreb imellem venstrefløjen og RV hjælper nok ikke, hvis man vil skabe et alternativ til VKO.
De radikale debattører har nemlig for tiden momentum ved at være klare i deres ønske om at afskaffe efterlønnen, og revse Fagbevægelsen. Og det skaffer dem da stemmer ved at vise efterlønnen som en hindring for vækst i Danmark, da nogle af dem mener, at ingeniører og læger ikke kan erstattes af for mange ufaglærte kontanthjælpsmodtagere, danskere som indvandrere. RV-debattørerne/politikerne vil kort sagt have et klart opgør med det som Fagbevægelsen har skabt for arbejderne. Men en ingeniør kan altså heller ikke erstatte en SOSU'er og en læge ej en ufaglært Vej og Park-medarbejder, selvom akademikere i RV mener det, men det er da dejligt at disse komplet overser faggruppernes forskellighed og vigtighed i Danmark, samt at de ikke overvejer mesterlære-princippet eller efteruddannelse på arbejdspladsen, plus at flere højtuddannede udenlandske folk forlader landet, selvom de sagtens sprogligt og niveaumæssigt kunne udføre konstruktioner til operahuse, og foretage lobotomi'er...

Men det er altså ikke læger og ingeniører, der holder landet i gang. Og ej politiet eller det offentlige, der har fejlet grovt i SSP-samarbejdet og i Kriminalforsorgen. Det her er ikke kun et angreb på RV og regeringen, men iagttagelse, ligesom at udlændige også er forskellig flok, som "os" danskere, men at de faktisk lærer konceptet om ikke at være lovlydige af os. Dansk Folkeparti scorer altid stemmer på at vise udlændinge som skyldige for den skattelettede minimalisme og uddøende efterløn, der fuldt ud ramte mange nedslidte på pengepungen, høj som lav, fordi bankerne spillede højt spil igen. Men synderen er dem, der tillader banker at sponsorere VKO-regeringen og Liberal Alliance, mens borgerlige, deriblandt RV, får et føl på tværs, når Fagbevægelsen gør det samme ved at støtte venstrefløjen. Der er jo f.eks. ingen tidsmæssig eller økonomisk konsekvens for danskernes lovovertrædelser herhjemme, men udlændinge sparker vi ad pommern til ved et lille fejltrin. Indvandrerbanderne er ved at reorganisere sig, så de kan lave små iværksætterfirma'er, eks. håndværkere, rengøring, rufferi og restauranter, hvor snyderi med kvitteringer, skattesvig og selskabstømning også er en mulighed. Ja, det har Hells Angels, Kurt Thorsen og Låsby Svendsen, samt Stein Bagger og lignende også lavet i mange år. Men at tage fat i yderkredsen af banderne, de hjemmegående enlige mødre og mændene på bænkene, unge som gamle, polakker som arabere, og adskille dem mentalt fra pakføreren, samt give dem noget andet end montage og træværksteder eller tvungen kedsomhed, ja, så kunne Danmark have penge til efterløn. De nuværende danske statsborgere og herboende udlændinge på overførselsindkomnst skal ikke have følelse af at pukle med ingenting for ingenting, men et perspektiv om sammenhold og idérigdom og at de via træværkstedet og montagestedet kan komme videre som ufaglærte kontanthjælpsmodtagere, der kan få en nye uddannelser/jobs pga flere faglige kompetencer.
Dog er det sådan, at Danfoss og Linak ligenu hellere hyrer tidligere ansatte som ferieafløsere, så der er ingen muligheder for unge eller ældre til at få et dejligt fast arbejde med pension oveni på øen Als, fordi nu kan VKO-profitskaberne i ro og mag demontere velfærden, og pege på udlændinge og efterlønnen som synderen. Disse faktorer overser akademiske radikale, fordi de ikke har nok viden om Fagbevægelsens historie og motiver. Ja, jeg er kommunist, men vist Radikale Venstre tager arbejderklassens selvskabte goder endnu mere som gidsel, så bliver jeg anarkistisk nok til at kalde RV for muligt værre end S/SF-hyklerne, der stadig kopierer mere af VKO's programlinje og samtidigt tier af frygt for at skubbe vælgere væk. Det her er en fyraftenskladde om at jeg på mange punkter savner den verbale kampgejst på vensrefløjen, som RV pt turer frem med, men jeg stemmer aldrig på RV...

.

Ingen kommentarer: